Férjhez megy Csomor Csilla? Gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétől

Forrás: Csomor Csilla -
esküvő gyűrű Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Csomor Csilla nagyon bolodog, azt mondja, életet legjobb időszakát éli. Tavaly ősszel még mélyponton volt, szakított akkori szerelmével, de azóta nagyot fodult vele a világ, már boldog párkapcsolatban él.

A Barátok közt egykori sztárját, Csomor Csillát egy gyönyörű gyűrűvel lepte meg kedvese. A színésznő eláulta, hogy férjhez megy-e.

Csomor Csilla gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétől Forrás: Csomor Csilla

"Bár nagyon szeretjük egymást, és azon dolgozunk, hogy minél erősebb legyen köztünk a szövetség, még nem kérte meg a kezemet a párom. Őszinte leszek, nem is olyan fontos számomra az esküvő. Egy kapcsolat nem attól lesz erős vagy jó, hogy mekkora lagzit rendez az ember. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg elkötelezem magam, de még nem érzem, hogy ennek eljött az ideje. Ez egy csodás ékszer, ami lehet ennek a kapcsolatnak a záloga, de nem tették fel a nagy kérdést" - mondta a színésznő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.