Megható fotókkal, bejegyzésekkel búcsúznak a zenésztársak a ma elhunyt Orbán Józseftől.

Mint arról már beszámoltunk, feladta a rákkal folytatott küzdelmét Orbán József. A 100 Folk Celsius frontemberének halálhíre az egész zenészvilágot megrendítette. Több híresség is megható bejegyzésben búcsúzik az énekestől.

Hajdú Péter

Józsi! Legutóbb a Frizbi felvételén beszélgettünk, akkor még mind a ketten hittünk a gyógyulásodban. Ma már az angyaloknak énekelsz és nekik meséled vicces történeteidet. Isten Veled!"

Bogdán Csaba

Szomorú ez a nap! Öcsi után Józsi is itt hagyott minket! Ők most már odafentről mosolyognak le ránk. Nyugodj békében Józsi!"

Patkó Béla, Kiki

"Ma, a barátság világnapján hagyott itt bennünket Józsi. Szomorú vagyok, de nem fogok keseregni, mert Józsi nem ezt várná tőlem. Évtizedek óta Barátom volt és amellett, hogy jókat nevettünk, rengeteget tanultam Tőle, amit ezúton is köszönök Neki. Kevés olyan embert ismerek/ismertem, akibe ennyi szeretet és jó szorult volna. Köszönöm, hogy a Barátom voltál!"

Demjén Ferenc

Elment Orbán József a 100 Folk Celsius frontembere. 1982-ben a V'Moto-Rock Gyertyák turné előzenekara volt a 100 Folk. Nyugodj békében, Józsi."

Omega együttes

Búcsúzunk Orbán Józsitól. Az Omega színpadáról lépett át az égi zenekarba."

Rába Tímea

Örökre."