párkacsolat Vámos Erika szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak.

Mint arról már beszámoltunk, egy megcsalást követően szakított párjával, Mátéval Vámos Erika. A férfi meglehetősen nehezen viselte az elválást, sokáig üzenetekkel bombázta egykori kedvesét.

A csinos műsorvezetőre azonban újra rátalált a boldogság a 43 éves Tamás személyében. Megismerkedésük szinte sorsszerű volt.

Amikor megismerkedtünk a közösségi oldalon, és megtudta, melyik házban lakom Nagykovácsiban, mindkettőnk számára hatalmas megdöbbenést okozott, hogy ez az ő házuk volt. Az ő apja építette, ő itt volt pici, itt volt gyerek, itt nőtt fel. Most ott alszunk együtt, ahol ő pici gyerekként is aludt" – vallotta a műsorvezető a Blikknek, majd elárulta azt is, már az első közös nyaraláson is túlvannak.

Bükfürdőn töltünk kilenc napot, de rengeteg helyre megyünk kirándulni. Mindenhol elsősorban a várakat kell megnézni, mert Tomit az nagyon érdekli. Most próbálunk minél több időt együtt tölteni, mert augusztusban egyedül utazom Izlandra 10 napra. Sajnos Tamás nem tud velem tartani, mert dolgoznia kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.