Szorcsik Viki jégkrémet szopogat: fotó

fotó Szorcsik Viki jégkrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen erotikus felvételt tett közzé magáról Szorcsik Viki: jégkrémet szopogat rajta. 

Szorcsik Viki tudja, mivel izgassa fel a követőit egy unalmas délután: egy erotikus felvétellel. A színésznő Instagram-oldalán tett közzé félre nem érthető képet, amelyen a szopogatásé a főszerep. Természetesen csak jégkrémet nyalogat Szorcsik Viki, de ez éppen elég ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját.

Szorcsik Viki jégkrémet szopogat Forrás: Instagram/Szorcsik Viki
Sztárok, akik egyenesen gyűlölik egymást: Ryan Reynolds és Wesley Snipes sem barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-sztarok-akik-egyenesen-gyulolik-egymast-ryan-reynolds-es-wesley-snipes-sem-baratok.htmlA barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást. TV + SztárokOrigoZimány Linda apró bikiniben mutatta meg formás idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-zimany-linda-apro-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait.htmlZimány Linda jelenleg Marbellán pihen, ahonnan most egy bikinis fotót is posztolt. TV + Sztárok--Fésűs Nelly bikiniben mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fesus-nelly-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlKétgyermekes édesanyja Fésűs Nelly színésznő, aki most bikiniben mutatta meg alakját. Láthatóan elképesztő formában van. TV + SztárokOrigoMeghan Markle születésnapja egy napra esik a család egy más tagjáévalhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-szuletesnapja-egy-napra-esik-a-csalad-egy-mas-tagjaeval.htmlSussex hercegnéje, Meghan Markle szombaton ünnepli 37. születésnapját, ez a dátum pedig különösen fontos a királynőnek. Erre a napra esik ugyanis, II. Erzsébet édesanyjának, Erzsébet anyakirálynénak a születénapja is, aki most lenne 118 éves. TV + Sztárok--Eljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoMegsérült Király Gábor: kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megserult-kiraly-gabor-korhazba-szallitottak.htmlA vasárnapi labdarúgó mérkőzés után kórházba került Király Gábor. A kapus mellkasi sérüléseket szenvedett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.