A kommentelők kereszttüzébe került Tóth Vera énekesnő, aki Olaszországba utazott, ahonnan fotót is töltött fel közösségi oldalára. A képen épp egy füstölgő cigarettát tart a kezében. 

"Csak annyit a cigiről abszolút jóindulattal, ha tudom, hogy tüdőrákom lesz, biztosan abbahagytam volna. Még nem késő" - írta Tóth Vera fotójához egyik rajongója. Az énekesnő Olaszországba utazott, ahonnan egy olyan képet tett közzé Instagram-oldalán, melyen egy füstölgő cigarettát tart a kezében. A fotónak köszönhetően a kommentelők kereszttüzébe került. 

"Szép vagy, csak az a nyamvadt cigi nem kéne" - írta egyikük. Természtesen akadnak olyanok is, akik észre sem veszik, vagy épp dicsérik Tóth Verát szokásáért. 

"Ne foglalkozz azzal, hogy okítanak a cigi miatt..., nagyon jól áll, és pont ettől még szexisebb a kisugárzásod ezen a képen" - osztotta meg véleményét az énekesnő egyik kommetnelője. Tóth Vera pedig válaszolt is neki és egyben üzent a fanyalgóknak is: 

"Nem is nagyon szoktam vele foglalkozni, nem is értem, hogy miért éreznek néhányan jogot arra, hogy megmondják, mit tegyek és mit ne" - írta Tóth Vera.

Olaszasszonyosba’

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,