A környékbeli lakók lettek figyelmesek arra, hogy egy férfi altestét borotválja egy békásmegyeri zárt játszótéren. A rendőrök elfogták a férfit, ám szabálysértést nem követett el.

A lábát, sőt egyesek szerint intim testrészeit borotválta egy férfi egy békásmegyeri játszótéren. A Borsúgy tudja, hogy a környékbeli házakból vették észre az esetet, többen elindultak, hogy számonkérjék a férfit és a rendőröket is értesítették.

"A kiabálásokat követően csak annyit láttam, hogy a Kabari utcai játszótéren valaki valami undorító dolgot tesz. Egy férfi az elkerített játszótéren borotválta magát. Rettentően felháborított a látvány" - állítja az egyik helybéli. 

Magát borotválta a játszótéren a férfiForrás: Dreamstime

A férfi, miután megszabadult szőrzetétől, szétdobálta a véres zsebkendőket. A lap megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, akik elmondták, hogy előállították a román állampolgárságú férfit azért, mert nem tudta magát igazolni. 

"A lábának a borotválásával azonban bűncselekményt és szabálysértést nem követett el, függetlenül attól, hogy egy játszótéren tette mindezt, és ezen sokan megbotránkoznak. A nemi szerv borotválásáról a rendőrségnek nincs tudomása" - írta a Bors.