Soroksári gyilkosság: egy nő szerint a volt párja a tettes

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság öngyilkos öngyilkosság pár Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan öt éve, hogy Krisztinát megfojtották Soroksáron futás közben, de a tettes nem kerül elő. Most viszont jelentkezett egy nő az özvegynél azt állítva, hogy a volt párja követhette el ezt a szörnyűséget.

A soroksári gyilkosságot máig nem tudták lezárni, hiszen hiába nyomoztak nagy erőkkel, nem lett meg a tettes. Lassan öt év telt el a borzalmas tragédia óta, és most úgy tűnik, ismét van remény arra, hogy végre megoldják a rejtélyes esetet. Nemrég jelentkezett ugyanis egy nő, aki váltig állítja, hogy volt párja, egy bizonyos N. lehetett a tettes.

Fordulat a soroksári gyilkosság ügyében - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Akkor jött a megdöbbentő felismerése, amikor minden apró részlettel tisztában lett, miután az összes megjelent cikket elolvasta.

öbb mint két órát kellett utaznia az emlékfutásra. A nő szerint lelkiismeret-furdalása lehetett. Az emlékfutás után nagyjából három hónappal a volt élettársa elmondása szerint N. öngyilkos lett. A halála napján állítólag elmondott volna valamit neki, de erre végül nem került sor"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.