Zimány Linda és Kedves Ferenc nehezen eresztik el egymást

Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu -
Zimány Linda Kedves Ferenc kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda és Kedves Ferenc története lehet, hogy még nem ért véget. Nehezen eresztik egymást, ráadásul nem is találtak még jobb partnert egymásnál.

Zimány Linda és Kedves Ferenc kacsolata 2017 elején ért véget, akkor a modell közleményben tudatta, hogy szakítottak, de azt már akkor is leszögezte, a jövőben még bármi lehet... Azóta Linda nem igazán beszélt a magánletéről és a Kedves Ferenchez fűződő viszonyáról, de most kivételt tett. Kiderült, hogy nagyon jóban vannak egymással.

Zimány Linda még nem eresztette el Kedves Ferencet Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu

nehezen eresztjük el a másikat. Úgy zártuk le, hogy még bármi lehet belőle.

nlcafénak

Összejött Robert Pattinson és Suki Waterhousehttp://www.life.hu/sztarok/20180801-osszejott-robert-pattinson-es-suki-waterhouse-lesifotok.htmlEgymásra talált Hollywood két fiatal sztárja, Robert Pattinson és Suki Waterhouse. TV + Sztárok--Weisz Fanni közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20180801-weisz-fanni-kozossegi-oldalan-ontott-tiszta-vizet-a-poharba-eskuvo.htmlWeisz Fanniról az utóbbi időben több negatív hír is felröppent. Az esküvőjére készülő csinos modell most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoMeghan Markle apja miatt válságtárgyalást tartanak a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-meghan-markle-apja-miatt-valsagtargyalast-tartanak-a-buckingham-palotaban.htmlA királyi családban válságtárgyalást tartanak, méghozzá Meghan Markle családja miatt. Sok bosszúságot okoznak a rokonai. TV + Sztárok--Visszatérhet a TV2-höz Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180801-visszaterhet-a-tv2hoz-hajos-andras.htmlÚgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap. TV + Sztárok--Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoBencsik Tamara új klipjében sokszor simogatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180731-bencsik-tamara-uj-klipjeben-sokszor-simogatja-melleit.htmlÚj klipel rukkol elő Bencsik Tamara, aki egy részeltet is megosztott a videóból Instagram-oldalán. A felvétel meglehetősen szexire sikerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.