Zimány Linda és Kedves Ferenc története lehet, hogy még nem ért véget. Nehezen eresztik egymást, ráadásul nem is találtak még jobb partnert egymásnál.

Zimány Linda és Kedves Ferenc kacsolata 2017 elején ért véget, akkor a modell közleményben tudatta, hogy szakítottak, de azt már akkor is leszögezte, a jövőben még bármi lehet... Azóta Linda nem igazán beszélt a magánletéről és a Kedves Ferenchez fűződő viszonyáról, de most kivételt tett. Kiderült, hogy nagyon jóban vannak egymással.

Zimány Linda még nem eresztette el Kedves FerencetForrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu

"Fecóval pedig a mai napig jóban vagyunk, nehezen eresztjük el a másikat. Úgy zártuk le, hogy még bármi lehet belőle. Egyikünk sem talált olyan embert azóta, aki megfelelő lett volna. A mai napig találkozunk és tartjuk a kapcsolatot, majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Most egy nehéz időszakát élem az életemnek, hiszen a munka mellett most jönnek a szakvizsgák, és még a médiában is tevékenykedek, így ismerkedni sem nagyon tudok. Nehezen adok bizalmat embereknek, nem könnyű megítélni, hogy ki néz rám nőként, és ki látja bennem „csak" Zimány Lindát" - mondta az nlcafénak Linda.