Hatalmas fordulat VV Fanni ügyében: lezárják a nyomozást

gyilkosság Novozánszki Fanni B. László nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint heteken belül lezárják a nyomozást, holttest nélkül. A gyanúsított B. László ellen pedig vádat emelhetnek.

A lap úgy tudja, hogy annyi bizonyíték gyűlt már össze a gyanúsított B. László ellen, hogy holttest hiányában is vádat emelhetnek ellene.

"Úgy tudom, még várnak bizonyos iratokra a nyomozók, de heteken belül minden a kezükben lesz, és lezárják a nyomozást. Az összes iratot átadják majd az ügyészeknek, akik a vádemelésről döntenek. Úgy tudom, akkor is lezárják a nyomozást, és emberölés lesz a vád a férfi ellen, ha nem kerül elő a lány holtteste" - mondta a lapnak egy titkos informátor.

vv fanni Forrás: Origo

A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is úgy tudja, hogy a nyomozók lassal lezárják az ügyet:
"Én is úgy tudom, hogy hamarosan lezárják a nyomozati szakaszt, ami nagyon nagy teljesítmény ennyi idő után, általában sokkal több ideig szokott tartani egy ekkora ügyben. Meglátásom szerint nagyon profi és összehangolt munka folyt a hatóság részéről. Mind a magam nevében, mind a Novozánszki család nevében elmondhatom, milyen nagy megkönnyebbülés, hogy belátható időn belül pont kerülhet az ügy végére."

Fanni édesanyja, Katalin örül annak, hogy a tettes megkapja méltó büntetését, de titkon még reménykedik abban, hogy megtalálják lánya holttestét, és méltóképpen búcsút tudnak venni tőle.

Az, hogy a nyomozás lezárul, még nem jelenti azt, hogy a keresést is felfüggesztik. A kutatás VV Fanni holtteste után folytatódik.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.