fenyegetés rendőrség koncert énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna életére akart törni egy férfi rajongója. Az énekesnő erről a döbbenetes eseményről a közösségi oldalán videóban számolt be.

Pásztor Anna a közösségi oldalán számolt be rajongóinak arról a szörnyű élményről, amit a napokban átélt. Kiderült, hogy egy férfi már régóta zaklatta a Facebookon. Először csak szerelmes üzenetekkel bombázta, majd megfenyegette, ha nem lesz az övé, akkor megöli. Ígéretét a legutóbbi koncerten akarta beváltani, egy kést rejtett a cipőjébe, hogy megszurkálja vele az énekesnőt. Szerencsére azonban a fotói alapján kiszúrták a biztonságiak és elvitték a rendőrök.

Anna videójában azt is elárulta, hogy a férfit 72 óra után elengedték. Ettől persze nagyon kiborult, de közölte, hogy nem fél, ha a „rajongó" újra próbálkozik, ő is hasonló módon fog reagálni...

Akár 20 évet is letagadhatna korából Linda Gray: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-akar-20-evet-is-letagadhatna-korabol-linda-gray-dallas-samantha.htmlFriss fotó készült a Dallas egykori sztárjáról, Linda Grayről. A színésznő akár 20 évet is letagadhatna korából. TV + SztárokOrigoTóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180805-toth-lilla-hanna-nyerte-a-miss-balaton-szepsegversenyt-balatonfureden.html2018-ban is megtartották Balatonfüreden a Miss Balaton szépségversenyt, amit a 22 éves miskolci lány, Tóth Lilla Hanna nyert. Spirituálisnak tartja magát, így adott volt a kérdés, fejben mennyire vonzotta be a koronát, de azt is elárulta a Life.hu-nak, miért szeretne Palvin Barbival szelfizni, valamint, hogy miskolciként milyen kötődése van a Balatonhoz. TV + SztárokOrigoSzexi fotót töltött fel az Instagramra Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-szexi-fotot-toltott-fel-az-instagramra-zseda-enekesno.htmlElképesztően dögös fotót tett fel az Instagramjára Zséda. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiadná egyik szobáját Alekosz: pénz helyett szexet kérne értehttp://www.life.hu/sztarok/20180804-kiadna-egyik-szobajat-alekosz-penz-helyett-szexet-kerne-erte.htmlAlekosz lakásának egy szobáját kínálja olyan lánynak, aki szexszel fizetne a lakhatásért. A posztot a Facebook eltávolította. TV + SztárokOrigoVastag Csaba elmondta az igazat eljegyzése hírérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-elmondta-az-igazat-eljegyzese-hirerol.htmlAhogy megírtuk, tréfás poszttal reagált az eljegyzéséről szóló hírekre Vastag Csaba. Az énekes most elárulta, igaz-e a hír, hogy házasodni készül. TV + Sztárok--A Mokkában menet szenvedett balesetet Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-a-mokkaban-menet-szenvedett-balesetet-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erika éppen a Mokka stúdiójába tartott, hogy arról meséljen, hogy milyen boldogok szerelmével, amikor balesetet szenvedett Budapesten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.