El kellett halasztani Völgyi Zsuzsi szülését

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
császármetszés programozott császármetszés szülés Völgyi Zsuzsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüléséről mesélt Völgyi Zsuzsi: kiderült, hogy a programozott császármetszését el kellett halasztani sürgős műtétek miatt.

Völgyi Zsuzsi a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában mesélt Kasza Tibinek a szüléséről. Kiderült, nem egészen úgy történt, ahogyan azt eltervezték. A kiírt időponthoz képest csak pár nappal később szülhetett, ami miatt párjának a tejfakasztó bulit is el kellett halasztania.

Nálunk programozottan történt a születés. Kiírta az orvos az idejét, de annyi életmentő műtét volt sajnos előttünk, hogy azt mondta az orvos, nem tudunk ma már bemenni a műtőbe, el kell halasztanunk egy pár nappal. Mi teljesen rákészültünk, hogy aznap már baba lesz, a férjem 30 embert összeszervezett a tejfakasztóra... Ez egy nagyon nagy csalódás, hiszen felkészülsz lelkileg és mentális is, hogy jön a műtét és aznap már a kezünkben lesz a gyermekünk. És akkor jött az orvos és mondta, hogy nem, nem így lesz. Erre a férjem úgy reagált: „most 30 embert kell lemondanom!" És még a fejét is fogta hozzá..." - mesélte az énekesnő, mire a stúdióba kitört a nevetés.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--Szakított a magyar sztármodell, Zahorán Bertold és a 26 évvel idősebb milliárdosnő, Wendi Denghttp://www.life.hu/sztarok/20180807-szakitott-a-magyar-sztarmodell-zahoran-bertold-es-a-milliardosno-wendi-deng.htmlEnnyi volt. Szakított 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével a magyar modell.TV + SztárokOrigoLuxus Rita meglepő photoshop bakit követett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-luxus-rita-meglepo-photoshop-bakit-kovetett-el.htmlSzinte már nincs olyan fotó a közösségi oldalakon, amelyek ne lennének egy kicsit kozmetikázva. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Farkas Rita most azonban kicsit túlzásba esett, hiszen ennek köszönhetően még a kép háttere is meghajolt egy kicsit. TV + Sztárok--Véres üzeneteket kapott zaklatójától Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-veres-uzeneteket-kapott-zaklatojatol-pasztor-anna-kes-tamadas.htmlPásztor Anna elárulta, előfordult, hogy zaklatója véres fotókat küldött neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia vezeti a Séfek séfe gasztro-tehetségkutatót a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-liptai-claudia-vezeti-a-sefek-sefe-gasztrotehetsegkutatot-a-tv2n.htmlLiptai Claudia a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt a rajongóinak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.