Őrizetbe vették a nőt, aki Placido Domingóval terrorizálta a szomszédait

vita szomszéd zene rendőrség Placido Domingo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan módszert talált ki egy párkányi asszony a szomszédai bosszantására. Éveken keresztül Placido Domingo áriáit kellett hallgatnia a körülötte élőknek. 

A Párkányban élő N. Éva egy napon úgy kelt fel ágyából, hogy ő most nagyon megbünteti a szomszédait. Nem tudni, hogy meddig gondolkodott a tökéletes módszeren, ám az vitathatatlan, hogy hatásos eszközt választott. Minden egyes nap Placido Domingo áriáit bömböltette, hogy ezt hallhassák a körülötte élőket.

Placido Domingo biztos nem gondolja, hogy erre használják a zenéjét Fotó: Mudra László - Origo

A Bors azt írja, hogy N. Éva 16 éven keresztül művelte ezt, a szomszédok pedig már tüntetéseket is szerveztek. Ám úgy tűnik, hogy a zene hangereje nem volt szabálysértő, mindössze fülsértő, így végül nem emiatt tartóztatták le a nőt augusztus 6-án, hanem azért, mert életveszélyesen megfenyegette egyik szomszédját.

A szomszédai egyébként már olyannyira el voltak keseredve, hogy már azzal is elégedettek lettek volna, ha legalább a lejátszási listán változtat valamelyest, de nem tette. Egy alkalommal a szlovák Legfelsőbb Bíróság is kötelezte a zene kikapcsolására, de ez nem különösebben érdekelte.

Szülei szerint edzés közben fojtották meg Rózsa György 17 éves birkózóthttp://www.life.hu/news/20180807-szulei-szerint-edzes-kozben-fojtottak-meg-rozsa-gyorgy-17-eves-birkozot.htmlA birkózó edzés közben vesztette életét másfél évvel ezelőtt, de a szülők képtelenek felfogni a tragédiát. Állítják, fiukat edzőtársa fojtotta meg gyakorlás közben. NewsOrigoEgy 23 éves medvével él egy orosz családhttp://www.life.hu/news/20180806-egy-23-eves-medvevel-el-egy-orosz-csalad.htmlA legtöbben kutyát, macskát, díszhalat tartanak otthonukban, ám egy orosz család nem kisebb dologra vállalkozott, mint arra, hogy örökbefogadjon egy medvét. A 23 éves állat teázik és játszik velük. News--Hatalmas mellei miatt nem tud metrózni a londoni Nadia Sofia Nahirhttp://www.life.hu/news/20180806-hatalmas-mellei-miatt-nem-tud-metrozni-a-londoni-nadia-sofia-nahir.htmlHatalmas melleket csináltatott magának a 24 éves Nadia Sofia Nahir, akkorákat, hogy már a metróra sem tud felszállni miattuk, de még nagyobbat akar. News--A CIA aktákból kiderül: a nácik a 2. világháború alatt végezhettek ufó-kísérletekethttp://www.life.hu/news/20180806-a-cia-aktakbol-kiderul-a-nacik-a-2-vilaghaboru-alatt-vegezhettek-ufo-kiserleteket.htmlÁltalában a földönkívüliekkel kapcsolatos hírek az amerikai kontinensről érkeznek, ám most CIA aktákból arra lehet következtetni, hogy már a 2. világháború alatt repülő csészealjjal kísérelteztek a németek. NewsOrigoKipróbálta a szülési fájdalmakat egy skót férfihttp://www.life.hu/news/20180806-kiprobalta-a-szulesi-fajdalmakat-egy-skot-ferfi.htmlA skót származású Joe Gardiner nem akarta elhinni feleségének, hogy a szülési fájdalmak tényleg felérnek azzal, ha egy férfit az intim testrészén találnak megrúgni. Ezért a felesége megmutatta férjének, hogy igenis rosszabb.News--Hamarosan nyit a felújított Dagály fürdőhttp://www.life.hu/news/20180806-hamarosan-nyit-a-felujitott-dagaly-furdo.htmlHosszú zárvatartás után újra megnyitja kapuit a Dagály fürdő. A medencéket már feltöltötték, ám a parton még dolgoznak a munkások. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.