Courtney nem volt biztos barátja hűségében, ezért egy csodálatosan dekoratív nővel teszteltette le. Nem volt boldog a végeredménytől.

Courtney egy mélyen vallásos családból származik, ahogy a barátja is. Mindketten mormonok, vagyis elítélik a szexet a házasság előtt, és mindenféle addiktív szert is, úgy, mint drogok, alkohol és koffein. Családorientált közösséget alkotnak, és Courtney azt remélte, barátja lesz majd az ő családja, de nem bízott meg a férfi hűségében, ezért felkért egy csapatot, akik ennek tesztelésével foglalkoznak. Egy csodálatosan dekoratív hölgyet küldtek a fiúhoz, aki éppen egy barátjával ücsörgött egy vendéglátóhely teraszán.

A nő kihívóan viselkedett, és egyértelműen flörtölt a srácokkal, akik szívesen is vették Tevy közeledését. A modell még telefonszámot is cserélt a fiúkkal és elhívta őket jógázni, amire mindketten igent mondtak. Tevy távozott, a két barát pedig elégedetten pacsizott össze, mit sem sejtve arról, hogy az egyikük barátnője végignézte az egész jelenetet. Courtney megcsalásnak ítélte a fiú viselkedését, de valószínűleg nem szakít majd vele.