Schobert Norbi arról mesélt Kasza Tibinek, mennyire megijedt egy kislánytól: videó

Rubint Réka ijedtség Schobert Norbert Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában mesélte Schobert Norbi, hogy halálra rémült kislánya osztálytársától.

Schobert Norbi Lara osztálytársától rémült halálra: a kislány egy ottalvós buli miatt náluk tartózkodott éjjel, ám Norbi erről nem tudott és amikor hajnalban hazatért, nagyon megijedt az alvajáró kislánytól, aki a hűtő mellett bámult rá.

A Szigetről posztolt különleges fotót Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-a-szigetrol-posztolt-kulonleges-fotot-cinthya-dictator-installacio.htmlMiley Cyrusra hajaz friss fotójával Cinthya Dictator. TV + Sztárok--Vita tárgya a gyerektartás Angelina Jolie és Brad Pitt közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vita-targya-a-gyerektartas-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott.htmlAzt állítja Angelina Jolie, hogy Brad Pitt nem fizet számára elég gyermektartást, a férfi ügyvédei azonban ezt cáfolták. El is árulták, hogy mennyit fizetett eddig Pitt. TV + Sztárok--Tatár Csilla szereti azokat a képeket, amelyeken szörnyen néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-tatar-csilla-szereti-azokat-a-kepeket-amelyeken-szornyen-nez-ki.htmlTatár Csillára jellemző, hogy nem csak olyan fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, amelyeken talpig sminkben látható, bátran posztol szelfit futás után is. TV + Sztárok--65 éves lett Delhusa Gjon, elárulta, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-65-eves-lett-delhusa-gjon-elarulta-mivel-tartja-magat-formaban.htmlAranylemezek sorakoznak Delhusa Gjon falán, azt mondja semmit nem kért születésnapjára, hiszen mindenene megvan már. A zenész 65. születésnapját ünnepli, elárulta, mivel tartja magát formában. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megmutatta, hogy bírja a hőséget: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-kulcsar-edina-megmutatta-hogy-birja-a-hoseget.htmlKulcsár Edina hamarosan anyuka lesz, első gyermekével várandós. A modell imádja a terhességet, még a nagy, olykor kibírhatatlan hőség ellenére is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérésehttp://www.life.hu/sztarok/20180809-gaspar-evelinnek-egy-parkoloorrel-tamadt-nezetelterese-budapest.htmlParkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.