Alig három hónapja került be a brit királyi családba Meghan Markle, máris a legkisebb hiba esetén a sajtó kereszttüzébe kerül. Attól féltik, őszinte természete, szabadelvűsége miatt Diana sorsára jut majd. de ő egyelőre állja a sarat, és mindent megtesz, hogy tökéletesen megfeleljen II. Erzsébet elvárásainak. 

"Diana börtönben érezte magát a királyi családban. Nehezen egyezett bele, hogy megjelenjen a leleplező könyv, de végül úgy érezte, ennek hála egy kicsit megszabadul a terhektől. Mindenki tudomást szerez majd a szenvedéséről, a bulimiájáról és Károly hűtlenségéről" - nyilatkozta a People-nek Edward Morton. 

"Éppen ezek tették emberivé őt, általa megközelíthetőbbnek tűnt az uralkodói család. Az emberek belátták, hogy neki is vannak problémái, csak úgy, mint nekik. A könyv kapukat nyitott meg, rengeteg levél érkezett utána, étkezési zavarral küzdő vagy férfiak általi elnyomást szenvedő nők írtak köszönetet" - idézi a szerzőt a Bors.

Morton egyébként nemrég Meghanről is írt egy könyvet Hollywoodi hercegné címmel.Reméli, Meghan beteljesíti, amit Diana elkezdett, és modernizálja az uralkodóház szigorú szabályrendszerét. Megemlíti. nem biztos a happy end,  ugyanis Meghan barátai már pedzegették, hogy féltik a színésznőt, akinél bármikor elpattanhat a húr. 

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo