A magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. 

Gáspár Evelin, Rubint Réka és Győrfi Pál is a Sziget Fesztiválon bulizik a napokban, így, aki nyitott szemmel jár, a tömegben felfedezheti kedvenceit. 

Rubint Réka a családdal látogatott ki a Sziget Fesztiválra. Úgy tűnik, hogy Lana Del Rey koncertjét hallgatták. "Sziget. Az èn Drága "kicsi" Fiammal. Mèg most velem. Mert még engedi" - írta fotójához Rubint Réka. 

 

❤️❤️❤️ @lara_schobert_official @norbert_schobert_jr.offical #together #szigetfestival #evening

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Győrfi Pál is családi körben élvezte a fesztivált, fiával, Danival bulizott. Úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat. 

Idén is együtt #myson #szigetfestival @dani.gyorfi

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

Cinthya Dictator igazi buliszerelést választott a Sziget Fesztiválra, hasát megmutató felsőben és forrónadrágban jelent meg. 

Sziget @olegborisuk

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszter azt is követőire bízta, hogy kimenjen-e a fesztiválra, természetesen arra szavaztak, hogy bulizzon. "Instastory-ban megszavaztàtok, hogy jöjjek ki a Szigetre, úgyhogy itt vagyok" - írta Iszak Eszter fotójához. 

Rubint Rékáékhoz hasonlóan Gáspár Evelin is Lana Del Rey koncertjére volt kíváncsi. Úgy tűnik A VIP-ból élvezte a látványt és hallgatta a lírai dallamokat. 

Hi @lanadelrey ✌️#sziget2018

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,