Megszólalt Weisz Fanni édesanyja az esküvő után: "Fáj, hogy ezt csinálja Fanni"

Forrás: FEM3 Café -
édesanya esküvő konfliktus Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén férjhez ment Weisz Fanni. A nagy napon azonban nem volt mellette az édesanyja, a modell nem hívta meg az esküvőre, annyira elmérgesedett már a viszonyuk. Három éve alig beszélnek egymással.

Ágnes, Fanni édesanyja azt mondja, ennek ellenére sem haragszik a lányára, aki azóta változott meg, hogy összejött Hajmásy Péterrel - írja a Blikk.

Weisz Fanni édesanyja könnyezve mesélt lányával való viszonyáról Forrás: FEM3 Café

"Fáj, hogy ezt csinálja Fanni, és még a ceremóniára sem hívott el sem engem, sem a testvérét, Gábort" - mondta a lapnak Ágnes, aki régebben még szurkolt a fiataloknak, segítette is a kapcsolatukat, Péter náluk lakhatott. Ezt azóta nagyon megbánta. " Peti az internetes közösségi oldalon írt először Fanninak. Ő viszont nagyon félt válaszolni, voltak gondjai önmaga kifejezésével, de amúgy is félénk volt, ezért együtt írtuk meg a választ Petinek. Sőt, később én vittem el Fannit az első randijukra is. A mai napig bánom, hogy akkor megtettem, de ki tudhatta ezt előre? Bánom, hogy nem volt mellettem egy erős kezű, határozott férfi, aki párszor pofon vágta volna Pétert."

Weisz Fanni Forrás: realweiszfanni/Instagram

A lap próbálta elérni Fannit és Pétert is, de nem reagáltak a megkeresésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.