Szellemvadász szerint a fekete szemű gyerekek szelleme csak legenda

Forrás: Shutterstock -
szellemvadász rejtély paranormális jelenségek szellem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szellemvadász rántotta le a leplet az úgynevezett fekete szemű gyerek rejtélyéről.

Az 1980-as években látták először a fekete szemű gyerek szellemét, amely az évek során később többször is feltűntek. Legutóbb például 2014-ben jegyezték fel a jelenséget Staffordshire-ben.

Az interneten is egyre több rémtörténet keringett a gyerekekről, ezért most a DailyStar felkért egy szakembert, hogy járjon a végére a rejtélynek. Barri Ghai éveket töltött paranormális jelenségek tanulmányozásával és egy saját tévéműsora is van, amelyben szellemekkel foglalkozik.

Igen, én is rengeteget hallottam már a fekete szemű gyerekről. Az interneten nagyon sok fotó kering róla, de én magam soha nem láttam. Valószínűleg én is halálra rémültem volna, ha találkozom vele. Ugyanakkor meg vagyok róla győződve, hogy ez csupán egy városi legenda, semmi több. Valaki mondott valamit valakinek, aki továbbadta... Így alakult ki egyfajta hisztéria, ami villámgyorsan elterjedt."

A fekete szemű gyerek nem is létezik? Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.