Meztelen fotókkal bombázza egy férfi Tóth Gabit és Peller Annát

Tóth Gabi Peller Anna meztelen fotó zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: ugyanaz a férfi bombázza pucér fotókkal Tóth Gabit, mint Peller Annát.

Különös dologra derült fény az RTL klub reggeli műsorában. Tóth Gabi a kamerák előtt árulta el, hogy van egy zaklatója, akitől folyamatosan kap kéretlen fotókat. Néhány képen csak a talpa látszik a férfinak, de akad olyan is, amely egészalakos, és teljesen pucér rajta. Kiderült, hogy az illető ugyanaz, aki Peller Annának is állandóan üzenget.

Ekkor a műsorvezető úgy döntött, megvicceli „hódolóját" és élő adásban üzenet neki.

„Kedves Mihály! Egy naptárat fogok készíteni a képeidből és elküldöm az ellenségeimnek."

Fiatal férfira vágyik Görbe Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20180815-fiatal-ferfira-vagyik-gorbe-nora-parkapcsolat.htmlGörbe Nóra nyitott egy új párkapcsolatra, és úgy érzi, egy fiatal férfi személyében talán újra rátalálhat a boldogság. TV + SztárokOrigoSztárok, akik szörnyű betegségekkel néztek szembe: Julia Robertstől Daniel Radcliffe-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sztarok-akik-szornyu-betegsegekkel-neztek-szembe-julia-robertstol-daniel-radcliffeig.htmlSokan gondolják úgy, hogy a gazdag és híres emberek élete sokkal könnyebb, ami az anyagiakat tekintve lehet igaz, de az élet sok egyéb területen tartogat bukkanókat. Sajnos senki nem mentesül a problémák alól, különösen igaz ez az egészségre, ugyanis a betegségek nem a pénztárca alapján válogatnak. Több híresség nézett már szembe veszélyes betegségekkel: Sharon Stone az agyvérzéssel, míg más a rákkal küzdött meg. TV + SztárokOrigoEgyütt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-egyutt-szelfizett-john-lennon-es-paul-mccartney-fia.htmlKülönleges fotó készült: együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia. TV + Sztárok--Íme a jelenet, amit eddig senki nem szúrt ki Harry herceg és Meghan esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-ime-a-jelenet-amit-eddig-senki-nem-szurt-ki-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlElőkerült egy felvétel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről, amelyen egy olyan jelenet látható, amit eddig senki nem szúrt ki. TV + Sztárok--Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal bulizott a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-palvin-barbi-pasijaval-dylan-sprousezal-bulizott-a-sziget-fesztivalon.htmlEgyre többször mutatkozik nyilvánosan Palvin Barbi pasijával, Dylan Sprouse-zal, még Magyarországra is elhozta: nagyot buliztak a Sziget Fesztiválon. TV + Sztárok--Rácsapta a telefont Harry hercegre Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180814-racsapta-a-telefont-harry-hercegre-thomas-markle-meghan.htmlIsmét interjút adott Thomas Markle, aki elárulta, nemrég olyannyira összeveszett a telefonban vejével, Harry herceggel, hogy rácsapta a telefont. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.