Csak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. 

Számtalan műsorban láthatták már a nézők Sebestyén Balázst, hatalmas utat tett meg a Z+ óta, ám idén csak egyetlen műsort vezet majd az RTLK Klubnál. A Bors cikkéből kiderül, hogy a csatorna őszi-téli műsorait bemutató sajtótékoztatóján jelentették be, hogy Balázs a Nyerő páros című műsort vezeti majd. 

"A Nyerő páros az egyik kedvenc műsorom, nagyon érdekes az a jellemfejlődés, amin a sztárok végigmennek. Olyan, mint egy párterápia. Ha nem lennének gyerekeim, egyszer én is beköltöznék Vikivel. Ő nehezen lenne rá kapható, de én szívesen kipróbálnám magunkat egy ilyen helyzetben" - mesélte Balázs. 

Tavaszzal Balázs volt A Fal műsorvezetője, ősszel a Nyerő párost vezetiForrás: RTL

Mint mondta: szeret és bír dolgozni, de tavasszal A Falat is ő csinálta, amely - a Nyerő pároshoz hasonlóan - egy hosszabb lélegzetvételű munka. "Ez most egy tökéletes összhang a magánéletem, a tévé és a Rádió1 reggeli műsora között, nem vágyom több tévés feladatra. Volt, amikor állandóan képernyőn voltam, és mindent én csináltam, most jöjjenek a fiatalok. Nekem ez most teljesen elég" – fogalmazott Sebestyén Balázs, aki azt is elmondta, hogy visszavonulásról szó sincs, mindössze ez az év lesz csendesebb számára.