A Fox News egy másik énekesnő fotójával jelentette meg Aretha Franklin halálhírét

halál Patti LaBelle Fox News Aretha Franklin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A soul királynő, Aretha Franklin csütörtökön hunyt el, a világot megdöbbentette a hír. A Fox News azonban egy másik énekesnő, Patti LaBelle fotójával közölte a halálhírt. 

Kiakadtak a kommentelők, amikor meglátták, hogy a Fox News a soul királynőjének, Aretha Franklinnek halálhírét egy olyan fotómontázzsal jelentette be, melyen nem a legendás énekesnő, hanem egy másik művész, Patti LaBelle látható - írja a Mirror.

A kép vírusként terjed az interneten, ám a csatorna alelnöke, Jessica Santostefano már közleményben bocsánatot kért. Elnézést kértek a gyászoló családtól és barátoktól, mint mondták: eredetileg mindkét énekesnő a képen szerepelt, ám végül az elhunyt Aretha Franklin szerkesztési hiba miatt lemaradt, nem arról van szó, hogy összekeverték őket.

Hetekig kánikulára lehet még számítanihttp://www.life.hu/news/20180818-hetekig-kanikulara-lehet-meg-szamitani-idojaras.htmlElőreláthatólag jövő szombatig 30 fok feletti maximumok lesznek, de még az azt követő héten is 27-28 fokos csúcshőmérsékletekre számíthatunk, csak utána jöhet némi enyhülés. News--Meghalt a magyar rádiós, Berényi Zsolt http://www.life.hu/news/20180818-meghalt-a-magyar-radios-berenyi-zsolt-rallye-radio.htmlMeghalt Berényi Zsolt, a Rallye Rádió egyik közkedvelt munkatársa.NewsThinkstockMeghalt Jill Janus, a Huntress énekesnőjehttp://www.life.hu/news/20180817-meghalt-jill-janus-a-huntress-enekesnoje-1.htmlRégóta mentális problémákkal küzdött a Huntress nevű zenekar énekesnője, Jill Janus, aki a napokban öngyilkos lett. News--Halálos kerékpárbaleset érte II. Erzsébet királynő orvosáthttp://www.life.hu/news/20180817-halalos-kerekparbaleset-erte-ii-erzsebet-kiralyno-orvosat.htmlKerékpározás közben érte halálos autóbaleset a brit királyi család egyik orvosát, Peter Fishert. A férfi nem sokkal a mentők kiérkezése után halt meg. News--A ITV News újságírója, Tom Bradby így vezette fel a genovai tragédiáthttp://www.life.hu/news/20180817-a-itv-news-ujsagiroja-tom-bradby-igy-vezette-fel-a-genovai-tragediat.htmlKiakadtak a nézők egy külföldi híradós miatt. A ITV News újságírója, Tom Bradby ugyanis a következő megdöbbentő szavakkal vezette fel a genovai tömegbalesetet, mely több tucat halálos áldozatot követelt.News--Kánikula és viharok: így alakul az időjárás a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180817-kanikula-es-viharok-igy-alakul-az-idojaras.htmlZápor, zivatar és kánikula. Az elkövetkező napokban szeszélyes lesz az időjárás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.