Fehérneműben fotózta várandós feleségét, Mankert Kasza Tibi

Darai Andrea Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odavannak a követők Darai Andrea pocakjáért. A kismama valóban gyönyörű, a rajongók egy része azonban nem érti, miért nem árulja el Manker, mikor jön a baba. Ebből egy kis szóváltás is kerekedett az Instagramon. 

"Mindenki saját döntése mit és mennyit oszt meg! Tényleg mindent elmondtunk és megosztottunk veletek időben és nem fél év múlva. Nem értem miért nem lehet elfogadni,hogy nem szeretnénk elmondani" - írta Andi a kiváncsiskodóknak a képe mellé, ahol az összes kommentet elolvashatod.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fotó: @kaszatibiofficial

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Alekosz szerint a tetoválás a bűnözők önkifejezési eszközehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-alekosz-vv-szerint-a-tetovalas-a-bunozok-onkifejezesi-eszkoze.htmlSzexpartnervadászat után most a tetoválószalonokról elmélkedik Alekosz. Hosszas posztot tett közzé a témában: mutatjuk. TV + Sztárok--Ezért nem akart eddig szerepelni Gáspár Laci felesége, Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-ezert-nem-akart-eddig-szerepelni-gaspar-laci-felesege-niki-nyero-paros.htmlAhogy már írtunk róla, az RTL Klub Nyerő párosának szereplője lesz Gáspár Laci és gyönyörű felesége, akit eddig nem sokszor láthattunk. Az énekes felesége igazi bombanő, nézzétek: TV + Sztárok--Emily Ratajkowski ezúttal a kiskutyájával pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-emily-ratajkowski-ezuttal-kiskutyajaval-pozol.htmlKiskutyája rózsaszín pociját mutatta meg követőinek Emily Ratajkowski. TV + Sztárok--Elhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180818-elhunyt-kelemen-endre-a-magyar-televiziozas-legendas-alakja-a-csaladi-kort-vezette.htmlElhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakja, aki többek között a Családi kör című népszerű tv-műsor adásait vezette. A műsorvezető halálának hírét a család az alábbi közleményben tudatta.TV + Sztárok--Nem költöznek Mallorcára Schumacherékhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-nem-koltoznek-mallorcara-schumacherek-allitja-sabine-kehm.htmlAz elmúlt napokban felröppent a hír, hogy Michael Schumacher Mallorcára költözik: arra a 30 millió eurós birtokra, amit a felesége, Corinna vásárolt nemrégiben. Sabine Kehm, a pilóta menedzsere cáfol. TV + Sztárok--Meggyilkolták a Britain's Got Talent egykori versenyzőjét, Simone Kerrthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meggyilkoltak-a-britains-got-talent-egykori-versenyzojet-simone-kerrt.htmlHalálra késelték a 31 éves Simone Kerrt: az énekesnőt augusztus 16-án a lakásában találták holtan. A fiatal nőt a Britain's Got Talentben ismerte meg a világ. A gyilkosság elkövetőjét elfogták, aki valószínűleg egy 40 éves férfi. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.