VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.

Továbbra sem találják Novozánszky, azaz VV Fanni holttestét. A fiatal lány 8 hónapja tűnt el, és bár a teteme nem került elő, a rendőrség biztos benne, hogy az egykori villalakó már nem él. 

vv fanniForrás: --

Hatalmas port kavart Fanni eltűnése, még az FBI is segíti a magyar rendőrök munkáját, de egyelőre sikertelenül. Továbbra sincs meg a holttest, pedig a poligráfos vizsgálat szerint hullámsír temette el a lányt.

Nem tartom kizártnak, hogy bár a holttestet nem találják, a gyanúsított mégis oda dobta, csak óriási szerencséje van. Ugyanis, ha azokban a napokban a bányató talajmozgása nagy mértékű volt, simán lehúzhatta a testet a mélybe, majd visszarendeződött a tó alja, és a búvárok ezért nem találják - mondta el a Borsnak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József.