Hatezer forintért ajánlotta szexre unokáját egy Heves megyei nagymama

Forrás: Shutterstock -
nagymama szex unoka pénz bűncselekmény Heves megye pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csizmát akart eladni egy idős férfinak egy Heves megyei nagymama, ám amikor az nem kellett neki, unokáját kínálta szexre 6 ezer forintért. 

A 24.hu cikke szerint két évtől nyolc évre terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság azt a füzesabonyi nagymamát, aki közösülésre ajánlotta fel 15 éves unokáját egy 74 éves férfinek 6 ezer forintért.

A Heves Megyei Főügyészség szerint 2 éve járult hozzá a gyámhatóság ahhoz, hogy a nagymama legyen a gyámja unokájának. Először azért mentek az idős férfihez, hogy egy csizmát adjanak el, ám mikor az nem kellett neki, a nagymama a szomszéd szobában várakozó unokáját ajánlotta. A férfi belement, ám amikor a lány ellenkezett, lemondott róla. Ezután a nagymama és az unoka együtt távoztak a helyszínről. A gyámhatóság röviddel az eset után gyermekotthonban helyezte el a kiskorút.

8 évet is kaphat a nagymama Forrás: Shutterstock

A járási ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével vádolja a nagymamát A férfivel szemben a szexuális cselekményért ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytatott nyomozást megszüntette.

A Füzesabonyi Járási Ügyészség a vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság végrehajtandó börtönbüntetést szabjon ki a vádlottal szemben, emellett tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, valamint a gyámságtól, mint tevékenységtől is. A nyomozás során közel 100.000 Ft bűnügyi költség merült fel, aminek megfizetésére az ügyészség ugyancsak a vádlottat indítványozta kötelezni - írja a 24.hu.

Szerelmi bánat miatt akart a Dunába ugrani egy férfihttp://www.life.hu/news/20180821-szerelmi-banat-miatt-akart-a-dunaba-ugrani-egy-ferfi.htmlA Dunába akart ugrani egy férfi: a rendőröknek sikerült őt lebeszélniük. NewsOrigoBörtönbe kerülhet az a 16 éves lány, aki lelökte barátnőjét egy hídról: videóhttp://www.life.hu/news/20180820-bortonbe-kerulhet-az-a-16-eves-lany-aki-lelokte-baratnojet-egy-hidrol-video.htmlEgy 16 éves amerikai lány lelökte hídról barátnőjét, aki bár csodával határos módon túlélte az esetet, csúnyán megsérült, több bordája is eltört. NewsOrigoA jövő hét időjárása: kánikula záporokkalhttp://www.life.hu/news/20180819-a-jovo-het-idojarasa-kanikula-zaporokkal.htmlAzoknak, akik még most moccannak ki belföldön nyaralni: jó hírünk van - folytatódik a meleg augusztus második felében is. Záporokra azonban számítanunk kell. News--Még pontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzésekhttp://www.life.hu/news/20180819-meg-pontosabbak-lesznek-az-idojaras-elorejelzesek.htmlJelentősen megnöveli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) számítási kapacitását az az informatikai rendszer, amelyet a napokban adtak át Budapesten - írja a magyarmezőgazdaság.hu.NewsOrigoEzek a világ legdrágább gyümölcsei: videóhttp://www.life.hu/news/20180817-ezek-a-vilag-legdragabb-gyumolcsei-video.htmlA luxuscikkek olyakor megdöbbentik az átlagembert, ám kevesen gondolnák, hogy még a gyömölcsök között is vannak olyanok, amelyek több ezre dollárba kerülnek. NewsOrigoA vihar miatt többen megsérültek a szabadtéri Backstreet Boys koncertenhttp://www.life.hu/news/20180819-a-vihar-miatt-tobben-megserultek-a-szabadteri-backstreet-boys-koncerten-oklahomaban.htmlLegalább 14 embert kellett kórházba vinni, mert vihar csapott le egy szabadtéri Backstreet Boys koncertre az Oklahoma államban lévő Thackerville városában - írja a CNN. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.