MTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadón

Ariana Grande szerelem Pete Davidson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle.

Az MTV Video Music Awards díjátadón Ariana Grande fekete miniben, comb felett érő csizmában vette át a legjobb Pop Videó kategóriáért járó díjat. Csupán ennyi időre szakadt el szerelme mellől, aki végig izgulta mellette az estét, amíg átvette a kis szobrocskát. Egy hónapja robbant bombaként a hír: Arianát, néhány hetes randizás után eljegyezte Pete Davidson, akivel csak idén májusban találkoztak.

Ariana Grande nem tudta abbahagyni a csókolózást vőlegényével Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Oconnor / Aff-Usa.Com

A rajongók döbbenten kapták fel a fejüket a meglepő hírre, szerintük a pár elsieti ezt a fontos döntést, és nem bíznak a kapcsolat tartósságában. Mindenesetre a díjátadón a szerelmesek boldognak látszottak és folyamatosan csókolóztak.

Vajna Timi ismét közszemlére tette eszméletlenül kerek fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-vajna-timi-ismet-kozszemlere-tette-eszmeletlenul-kerek-feneket-video.htmlVajna Timi sem itthon tölti a nyár utolsó forró napjait: Ibizán hűsöl Andy Vajna felesége. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni jelelni tanítja követőit: insta videóban mesélt errőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-weisz-fanni-jelelni-tanitja-kovetoit-insta-videoban-meselt-errol.htmlWeisz Fanni Instagram oldalán egyre több olyan videót is láthatunk, amiben a szépségkirálynő beszél.TV + SztárokOrigoNádai Anikó pasival szeflizett: bár csak a karja látszik, elég intimnek tűnik a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-nadai-aniko-pasival-szeflizett-foto.htmlNádai Anikó VV Aurélióval való szakítása óta nem igazán oszt meg intim részleteket magánéletéről. Egészen mostanáig nem is tudtuk, hogy van valakije...TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg Afrikából fogadnak örökbe egy 6 hónapos kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20180820-meghan-hercegne-es-harry-herceg-afrikabol-fogadnak-orokbe-egy-6-honapos-kislanyt.htmlHarry herceg és Meghan hercegné minden erejükkel azon vannak, hogy minél hamarabb kisbabájuk legyen. A saját gyerek mellett azonban egy kis árvát is szeretnének örökbefogadni? TV + Sztárok--Eke Angéla, színésznő, Puskás Peti kedvese is show királynő lesz a TV2 új műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-eke-angela-szineszno-puskas-peti-kedvese-is-show-kiralyno-lesz-a-tv2-uj-musoraban-video.htmlEke Angéla Junior Príma díjas színművész, performer, bábművész, rendező és nemzetközi művész showkirálynőként is megmutatja magát a Csak show és más semmiben, a TV2-n.TV + Sztárok--Radics Gigi szerelmes: egy amerikai zenész a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180820-radics-gigi-szerelmes-egy-amerikai-zenesz-a-valasztottja.htmlRadics Gigi titkozatosan beszélt magánéletéről, ám úgy tűnik, végre felvállalja jóképű, amerikai szerelmét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.