Szerelmi bánat miatt akart a Dunába ugrani egy férfi

Forrás: Christo / Wikipedia -
szerelmi bánat Duna öngyilkossági kísérlet rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunába akart ugrani egy férfi: a rendőröknek sikerült őt lebeszélniük.

Szerelmi bánat miatt akart a Dunába ugrani egy férfi – írja a Police.hu. A rendőrség közlése szerint a járőrök augusztus 20-án délután a Szabadság hídtól nem messze, a Műegyetem Rakparton egy férfire figyeltek fel, aki a felső rakpart járdáján lévő elválasztó kerítésen átlépett, majd leguggolt a kerítés talapzatára és fél kézzel kapaszkodva, meredten nézett lefelé.

A rendőrök a feltehetőleg ittas fiatalembert szóval tartották, majd rávették, hogy másszon vissza. Ezután a férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A kép csak illusztráció Forrás: Christo / Wikipedia
Börtönbe kerülhet az a 16 éves lány, aki lelökte barátnőjét egy hídról: videóhttp://www.life.hu/news/20180820-bortonbe-kerulhet-az-a-16-eves-lany-aki-lelokte-baratnojet-egy-hidrol-video.htmlEgy 16 éves amerikai lány lelökte hídról barátnőjét, aki bár csodával határos módon túlélte az esetet, csúnyán megsérült, több bordája is eltört. NewsOrigoMég pontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzésekhttp://www.life.hu/news/20180819-meg-pontosabbak-lesznek-az-idojaras-elorejelzesek.htmlJelentősen megnöveli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) számítási kapacitását az az informatikai rendszer, amelyet a napokban adtak át Budapesten - írja a magyarmezőgazdaság.hu.NewsOrigoEzek a világ legdrágább gyümölcsei: videóhttp://www.life.hu/news/20180817-ezek-a-vilag-legdragabb-gyumolcsei-video.htmlA luxuscikkek olyakor megdöbbentik az átlagembert, ám kevesen gondolnák, hogy még a gyömölcsök között is vannak olyanok, amelyek több ezre dollárba kerülnek. NewsOrigoA vihar miatt többen megsérültek a szabadtéri Backstreet Boys koncertenhttp://www.life.hu/news/20180819-a-vihar-miatt-tobben-megserultek-a-szabadteri-backstreet-boys-koncerten-oklahomaban.htmlLegalább 14 embert kellett kórházba vinni, mert vihar csapott le egy szabadtéri Backstreet Boys koncertre az Oklahoma államban lévő Thackerville városában - írja a CNN. NewsOrigo9 ok, amiért a sikeres nők nehezebben találnak párthttp://www.life.hu/news/20180816-9-ok-amiert-a-sokeres-nok-nehezebben-talalnak-part.htmlSokszor érzik úgy a sikeres nők, hogy nehezebben talának párt. A Yale Egyetem kutatói most meghatároztak 9 okot, ami szerepet játszhat ebben. News--Tűz volt a budai Várbanhttp://www.life.hu/news/20180819-tuz-volt-a-budai-varban-augusztus-19.htmlLeégett egy fa szerkezetű ideiglenes vendéglátóhely vasárnapra virradóra a budai Várban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.