Magyar sztárok, akik sokat kockázattak a drogok miatt: Szabó Győző és Kiss Tibi is függő volt

drog Kucsera Gábor Stohl András függőség Curtis Kiss Tibi Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis útjai elválnak egymástól, melynek az oka Curtis drogfüggősége. Az nem volt titok, hogy a rapper küzdött függőségével, hiszen balesetet szenvedett autójával a tudatmódosítók hatása alatt, de úgy tudtuk, ezt már maga mögött hagyta. Kiderült azonban, hogy még mindig szerhasználó. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki szenvedélybetegségével kockázatott. Stohl András is így okozott balesetet, de Szabó győzőről is kiderült, hogy drogfüggő volt.

Stohl András

Stohl András Forrás: Csudai Sándor - Origo

A színész ittasan okozott balesetet még 2010-ben, vérében azonban az alkohol mellett drogot is találtak. A színész vállalta az elterelést, ezért csak ittas vezetés miatt emeltek ellene vádat, amelynek következtében 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, melyből jó magaviselete miatt csak ötöt kellett letöltenie. Stohl András sosem tagadta, hogy időnként élt tudatmódosítókkal, azonban azt hangsúlyozta, színpadra vagy forgatásra sosem ment szerek hatása alatt.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

A sportoló szervezetében 2015-ben találtak drogot, ami hatalmas törést okozott a karrierjében még úgy is, hogy versenyidőn kívül használta a szert, nem a teljesítményének növelésére. A második vb-válogató utáni tesztek buktatták le a sztárt, aminek a következménye természetesen eltiltás lett. Két évig nem versenyezhetett.

Kiss Tibi

Kiss Tibi Forrás: Quimby

A Quimby frontembere nem csinált titkot abból, hogy sokáig szenvedélybetegséggel küzdött. Az éjszakai élet hatására kezdett el inni, majd jöttek a gyógyszerek, ami után egyenes út vezetett a drogokhoz. Idő kellett hozzá, de az énekes rájött, hogy ez az állapot tarthatatlan. Végül beleegyezett egy bentlakásos pszichiátriai kezelésbe, ez segített neki kiutat találni a függőségéből.

Szabó Győző

Szabó Győző Forrás: Facebook/Szabó Győző

Heroin, fű, LSD és egyéb tudatmódosító szerek: ezeket használta napi szinten Szabó Győző. Tíz éven át volt függő, a nehéz időszakról őszintén és mély részletességgel számolt be könyvében. A Valami Amerika című film hatására vonult elvonóra, ami pusztítóan fájdalmas volt, de megcsinálta. Azóta egyetlen ujjal sem nyúlt drogokhoz.

Curtis

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

A fent említett sztárok már mind túljutottak a függőség okozta szenvedésen, de ez a küzdelem még Curtis előtt áll, ha úgy dönt, hogy végigcsinálja. Mint mindenki, aki tudatmódosítókkal él, ő is sokat kockáztat, az egyik veszteség már be is következett: Majkával történt szétválással egy barátot és egy zenekart is elvesztett, de azt még nem tudhatjuk, hogy ez a csapás elég-e ahhoz, hogy változtatni akarjon.

Majka részletesen kitálalt Curtis függőségéről: "a kálvária 5 éve kezdődött"


Majka a SZIN-en jelentette be, hogy elválnak útjaik Curtis-szel. Az ózdi hős azért döntött a "szakítás" mellett, mert - állítása szerint - társának komoly drogproblémái vannak, ami már a produkciójuk működését is veszélyezteti. Majka a bejelentés után a Facebookon részletesen is beszámolt arról, mióta és hogyan próbált segíteni barátjának abban, hogy letegye a kábítószert. Sajnos, nem járt sikerrel. Majka bejegyzését változtatás nélkül közöljük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Taxisok találtak rá a városban kóborló Curtisrehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-taxisok-talaltak-ra-a-varosban-koborlo-curtisre-majka.htmlEgy szegedi taxis elárulta, kollégája talált rá a városban kóborló, beszámíthatatlan állapotban lévő Curtisre. A rappert ezután vitték a szegedi kórházba. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nélkül bulizta végig a nyarat a rádiós feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180824-sebestyen-balazs-nelkul-bulizta-vegig-a-nyarat-a-felesege-viki.htmlSebestyén Balázs és felesége, Viki nem egy szokványos házaspár, számukra teljesen természetes dolog, hogy külön buliznak, nyaralnak. TV + SztárokOrigoNyaralással teltek Székhelyi József utolsó hetei: ott készült róla az utolsó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-nyaralassal-teltek-szekhelyi-jozsef-utolso-hetei-ott-keszult-rola-az-utolso-foto.htmlSzékhelyi József küzdött a rák ellen, élni akart családja és a közönség miatt, de sajnos nem tudta legyőzni a betegséget. A színművész utolsó hetit nyaralással töltötte, ott készült róla az utolsó fotó.. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni egy időre Olaszországba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-debreczeni-zita-es-gianni-egy-idore-olaszorszagba-koltoznek.htmlDebreczeni Zita és Gianni hamarosan összecsomagolnak, és belekezdenek egy nagy kalandba: Olaszországba költöznek. TV + SztárokOrigoPolgári pert indíthat Curtis Majka ellen: komoly kártérítést kérhethttp://www.life.hu/sztarok/20180824-polgari-pert-indithat-curtis-majka-ellen-komoly-karteritest-kerhet.htmlVéget ért Majka és Curtis között a szakmai kapcsolat, erről Majka számolt be közösségi oldalán és a SZIN színpadán. Mint mondta, Curtis drogproblémái miatt kell elengedniük egymás kezét, szavainak pedig súlyos következményei vannak. Barátja még pert is indíthat ellene becsületsértés miatt. TV + Sztárok--Így jelentette be Majka a SZIN-en, hogy elköszön Curtistől: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-jelentette-be-majka-a-szinen-hogy-elkoszon-curtistol-video.htmlBombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis nem lép fel együtt többet. Az ózdi hős tegnap a SZIN-en jelentette be különválásukat. Az okról is beszámolt: Curtis drogfüggősége veszélyezteti a produkciót. Most előkerült a videó is Majka bejelentéséről.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.