Bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis útjai elválnak egymástól, melynek az oka Curtis drogfüggősége. Az nem volt titok, hogy a rapper küzdött függőségével, hiszen balesetet szenvedett autójával a tudatmódosítók hatása alatt, de úgy tudtuk, ezt már maga mögött hagyta. Kiderült azonban, hogy még mindig szerhasználó. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki szenvedélybetegségével kockázatott. Stohl András is így okozott balesetet, de Szabó győzőről is kiderült, hogy drogfüggő volt.

Stohl András

Stohl AndrásForrás: Csudai Sándor - Origo

A színész ittasan okozott balesetet még 2010-ben, vérében azonban az alkohol mellett drogot is találtak. A színész vállalta az elterelést, ezért csak ittas vezetés miatt emeltek ellene vádat, amelynek következtében 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, melyből jó magaviselete miatt csak ötöt kellett letöltenie. Stohl András sosem tagadta, hogy időnként élt tudatmódosítókkal, azonban azt hangsúlyozta, színpadra vagy forgatásra sosem ment szerek hatása alatt.

Kucsera Gábor

Kucsera GáborForrás: Facebook/Kucsera Gábor

A sportoló szervezetében 2015-ben találtak drogot, ami hatalmas törést okozott a karrierjében még úgy is, hogy versenyidőn kívül használta a szert, nem a teljesítményének növelésére. A második vb-válogató utáni tesztek buktatták le a sztárt, aminek a következménye természetesen eltiltás lett. Két évig nem versenyezhetett.

Kiss Tibi

Kiss TibiForrás: Quimby

A Quimby frontembere nem csinált titkot abból, hogy sokáig szenvedélybetegséggel küzdött. Az éjszakai élet hatására kezdett el inni, majd jöttek a gyógyszerek, ami után egyenes út vezetett a drogokhoz. Idő kellett hozzá, de az énekes rájött, hogy ez az állapot tarthatatlan. Végül beleegyezett egy bentlakásos pszichiátriai kezelésbe, ez segített neki kiutat találni a függőségéből.

Szabó Győző

Szabó GyőzőForrás: Facebook/Szabó Győző

Heroin, fű, LSD és egyéb tudatmódosító szerek: ezeket használta napi szinten Szabó Győző. Tíz éven át volt függő, a nehéz időszakról őszintén és mély részletességgel számolt be könyvében. A Valami Amerika című film hatására vonult elvonóra, ami pusztítóan fájdalmas volt, de megcsinálta. Azóta egyetlen ujjal sem nyúlt drogokhoz.

Curtis

CurtisForrás: Curtis/Instagram

A fent említett sztárok már mind túljutottak a függőség okozta szenvedésen, de ez a küzdelem még Curtis előtt áll, ha úgy dönt, hogy végigcsinálja. Mint mindenki, aki tudatmódosítókkal él, ő is sokat kockáztat, az egyik veszteség már be is következett: Majkával történt szétválással egy barátot és egy zenekart is elvesztett, de azt még nem tudhatjuk, hogy ez a csapás elég-e ahhoz, hogy változtatni akarjon.

Majka részletesen kitálalt Curtis függőségéről: "a kálvária 5 éve kezdődött"

Majka a SZIN-en jelentette be, hogy elválnak útjaik Curtis-szel. Az ózdi hős azért döntött a "szakítás" mellett, mert - állítása szerint - társának komoly drogproblémái vannak, ami már a produkciójuk működését is veszélyezteti. Majka a bejelentés után a Facebookon részletesen is beszámolt arról, mióta és hogyan próbált segíteni barátjának abban, hogy letegye a kábítószert. Sajnos, nem járt sikerrel. Majka bejegyzését változtatás nélkül közöljük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!