Véget ért Majka és Curtis között a szakmai kapcsolat, erről Majka számolt be közösségi oldalán és a SZIN színpadán. Mint mondta, Curtis drogproblémái miatt kell elengedniük egymás kezét, szavainak pedig súlyos következményei vannak. Barátja még pert is indíthat ellene becsületsértés miatt.

A szegedi SZIN fesztivál színpadán jelentette be Majka, hogy Curtis és ő többé már nem egy csapat. A rapper elmondta, barátjának drogproblémái vannak, és már nem tudja fedezni az erről és hazugságokról szóló életét. Később a Facebook-oldalán is kifejtette Majka a szétválás okát, ezzel szemben Curtis csak megerősítette a hírt saját posztjában. 

Curtis kártérítést kérhetFotó: msArt by Mónus Anikó

Súlyos következményei lehetnek azonban Majka szavainak, Curtis akár még pert is indíthat ellene. "Minden alapja megvan Curtisnek, hogy polgári pert indítson, hiszen megsértették a jó hírnevét. Tulajdonképpen nem is kell a kár mértékét bizonyítani, számos fellépéstől, lemezszerződéstől eshet el, ezért komoly kártérítést nyújthat be" - mondta dr. Györei Péter ügyvéd a Blikknek

Majka és Curtis szétválása nem volt meglepetés: a szakmabeliek körében nyár óta pletykálnak erről

Majka a SZIN-en jelentette be, hogy nem folytatják együtt tovább Curtisszel, annak drogproblémái miatt. A rajongókat sokkolta a hír, ám a szakmabeliek számára ez nem okozott meglepetést. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!