katasztrófavédelem Szerencs koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elátkozott napokat tudhat maga mögött Maja: nem elég, hogy megszakította a kapcsolatot barátjával és zenésztársával Curtissel, most még egy fellépése is elmaradt, amit már egyedül csinált volna végig.

Majka és Curtis a héten bontották fel barátságukat és munkakapcsolatukat. Széki Attila kábítószerfüggőségét Majka már nem tudta tolerálni, veszélyeztette a produkciójukat. Koncertjeik nem maradnak el, az ózdi hős egyedül is vállaja a lekötött bulikat. A szerencse azonban nem szegődött mellé, elmaradt a tegnapi fellépése Szerencsen, lefújta a bulit a katasztrófavédelem.

"Ez egy elátkozott hét úgy néz ki! Felléptünk volna a Wellhelloval szerencsen, de az időjárás, és a katasztrófavédelem nem engedte !! Elnézést! Legközelebb bepotoljuk!" - írta Majka a közösségi oldalán.

Nagy bajban van Weisz Fanni: három év börtönbüntetést kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20180825-nagy-bajban-van-weisz-fanni-feljelentette-egy-edesanya.htmlKorábban már beszámoltunk róla, hogy Weisz Fannit öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, valamit több adóbehajtás is folyik ellene. Az is kiderült, hogy a nevét viselő modelliskolával sincsen minden rendben, az egyik édesanya ugyanis feljelentést tett. TV + Sztárok--Újra megnősült az 51 éves Vincent Cassel: elvette 21 éves szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-ujra-megnosult-az-51-eves-vincent-cassel-elvette-21-eves-szerelmet-tina-kunakey.htmlÖsszeházasodott Vincent Cassel francia színész és a 21 éves Tina Kunakey, francia modell. Az esküvőt egy Bidart nevű francia faluban tartották.TV + Sztárok--Dopeman is üzent Majkának a Curtis-ügy miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180825-dopeman-is-uzent-majkanak-a-curtis-ugy-miatt.htmlMajka egykori zenésztársa, Dopeman is kiírta magából a véleményét az elmúlt napok történéseiről.TV + Sztárok--Székhelyi József kislánya miatt szeretett volna Kossuth-díjat kapnihttp://www.life.hu/sztarok/20180825-szekhelyi-jozsef-kislanya-miatt-szeretett-volna-kossuthdijat-kapni.htmlSzékhelyi József számára mindig a közönség szeretete számított, de utolsó hónapjaiban már vágyott a Kossuth-díjra. Barátja elárulta, miért akarta az elismerést. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriellát kirúgása változtatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180825-jakupcsek-gabriellat-kirugasa-valtoztatta-meg.htmlJakupcsek Gabriella élete legnagyobb törése volt, amikor menesztették a közmédiától. A műsorvezetőnek mára azonban sikerült levonnia a tanulságokat és tapasztalásokat a történtekből: teljesen megváltoztatta őt ez az esemény. TV + Sztárok--Curtis anyagilag beleroppanhat a szétválásbahttp://www.life.hu/sztarok/20180825-curtis-anyagilag-beleroppanhat-a-szetvalasba-majka.htmlSokat bukhat Curtis azzal, nogy Majka kitette őt a közös zenei formációjukból. Majka biztos lábakon áll a tévézésnek köszönhetően, Curtis azonban sok pénzt veszíthet.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.