Megbukott a poligráfos vizsgálaton az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imre

Forrás: RTL Klub -
poligráf vizsgálat eltűnt villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton. 

A Mosonmagyaróvárról eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán feltételezett gyilkosát megtalálták, É. Imrét gyanúsítják a tett elkövetésével. A villanyszerelőnek márciusban veszett nyoma, korán ment el, és csak annyit mondott családjának, munkaügyben találkozik egy férfivel. Azóta nem látták Zoltánt, É. Imrét pedig először tanúként hallgatták ki, de hamar ő lett a bűntett gyanúsítottja. Ráadásul őt vádolják egy másik villanyszerelő eltűnésével is. A Fókusz megtalálta É. Imre feleségét, aki nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ő hisz férje ártatlanságában.

Ő Mácsik Zoltán, a márciusban eltűnt villanyszerelő Forrás: RTL Klub

A gyanúsított nem tagadja, hogy találkoztak Mácsik Zoltánnak és azt sem, hogy elszámolási vitájuk volt, de azt igen, hogy megölte volna a férfit.

Kiderült azonban, hogy É. Imre a poligráfos vizsgálatokon megbukott

annál a résznél, mikor arról faggatták, milyen módon végezhetett áldozatával. Az igazságügyi szakértő szerint a férfi kezén lőszerre utaló nyomokat is találtak.

A légynek sem tudna ártani, nemhogy embert bántana.

É. Imréhez köthető helyen találták meg az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját


A nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


El akart szökni VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180825-el-akart-szokni-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo.htmlBörtönben marad B. László, Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, november végéig meghosszabították a letartóztatását a szökés, elrejtőzés veszélye miatt.NewsOrigoElőzetes letartóztatásban marad a VV Fanni meggyilkolásával vádol személy, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180824-elozetes-letartoztatasban-marad-a-vv-fanni-meggyilkolasaval-vadol-szemely-b-laszlo.htmlÚgy tűnik, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László nem kerül ki a börtönből: meghosszabbították előzetes letartóztatását. News--UFO robbanhatott fel a magasban: videóhttp://www.life.hu/news/20180824-ufo-robbanhatott-fel-a-magasban.htmlUFO robbanhatott fel a magasban Törökország felett. Az esetről videó is készült. News--Megtépázta Kunmadarast a délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180823-megtepazta-kunmadarast-a-delutani-vihar-idojaras.htmlFákat csavart ki, háztetőkben tett kárt a Kunmadarasra délután lecsapó vihar, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-t.NewsOrigoHatalmas aszteroida tart a Föld feléhttp://www.life.hu/news/20180823-hatalmas-aszteroida-tart-a-fold-fele.htmlEgy hatalmas aszteroida tart a Föld felé, amely nagyobb, mint a Szent Pál-székesegyház. NewsOrigoVideó készült egy elzártan élő amazonasi törzs tagjairólhttp://www.life.hu/news/20180823-video-keszult-egy-elzartan-elo-amazonasi-torzs-tagjairol-brazilia.htmlRitka drónfelvétel készült egy brazil őserdő mélyén elzártan élő amazonasi törzsről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.