Nagy bajban van Weisz Fanni: három év börtönbüntetést kaphat

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Weisz Fanni NAV modelliskola feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Weisz Fannit öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, valamit több adóbehajtás is folyik ellene. Az is kiderült, hogy a nevét viselő modelliskolával sincsen minden rendben, az egyik édesanya ugyanis feljelentést tett.

Nagy bajban van Weisz Fanni, akár három év börtönbüntetést is kaphat. A modelliskoéájába járó egyik gyermek édesanyja feljelentést tett a NAV-nál: azt állítja, hogy az iskolában nem adtak számlát a szülőknek.

Weisz Fanni és párja, Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni


"Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Kft-től, amikor Fanni és férje akarta továbbvinni azt. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható"
- mondta a Borsnak egy ügyvéd, aki szerint az is súlyosbító körülmény, hogy a cég másoknak is tartozik.

Fanni édesanyja a lapnak elmondta, hogy lányának nincsenek megfelelő ismeretei egy cég vezetéséhez, 2015-ben pedig úgy írt alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele annak tartalmát jelnyelven. Az édesanya attól tart, hogy Fannival több hasonló papírt is aláirattak, a modellnek pedig fogalma sincsen, mi folyik körülötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.