Korábban már beszámoltunk róla, hogy Weisz Fannit öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, valamit több adóbehajtás is folyik ellene. Az is kiderült, hogy a nevét viselő modelliskolával sincsen minden rendben, az egyik édesanya ugyanis feljelentést tett.

Nagy bajban van Weisz Fanni, akár három év börtönbüntetést is kaphat. A modelliskoéájába járó egyik gyermek édesanyja feljelentést tett a NAV-nál: azt állítja, hogy az iskolában nem adtak számlát a szülőknek.

Weisz Fanni és párja, Hajmásy PéterForrás: Instagram/realweiszfanni


"Két információs szolgálat szerint 2015-től már nem ment beszámoló a Weisz Fanni Kft-től, amikor Fanni és férje akarta továbbvinni azt. Azzal kapcsolatban egyelőre még nincs információnk, van-e bármilyen büntetőeljárás, de a mérlegek hiánya miatt a NAV automatikusan fel szokta jelenteni az ügyvezetőt a számvitel rendjének megsértése miatt, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is szankcionálható"
- mondta a Borsnak egy ügyvéd, aki szerint az is súlyosbító körülmény, hogy a cég másoknak is tartozik.

Fanni édesanyja a lapnak elmondta, hogy lányának nincsenek megfelelő ismeretei egy cég vezetéséhez, 2015-ben pedig úgy írt alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele annak tartalmát jelnyelven. Az édesanya attól tart, hogy Fannival több hasonló papírt is aláirattak, a modellnek pedig fogalma sincsen, mi folyik körülötte.