Dopeman élő videóadásban mondta el véleményét a Majka és Curtis balhéról

balhé vélemény Dopeman Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman élő videójában mondta el véleményét Majka és Curtis szakmai szakításáról. Nem kímélte az ózdi hőst.

Dopeman elmondása szerint, nem akar nekimenni Majkának, egyszerűen csak azért állt ki a nyilvánosság elé, mert követői kérték, hogy alkosson véleményt, így ő ezt az élő Facebbok live közvetítést választotta.

Szerinte Majka részéről nem volt szép húzás, hogy a nyilvánosság előtt teregette ki az ő és Curtis szennyesét. Elmondta továbbá azt is, hogy Majka okosan kitervelte azt, hogyan tudja úgy félreállítani Curtist, hogy neki ebből semmi baja ne legyen. A teljes videót meg is nézhetitek:

Orosz Barbara is beállt a sorba: bikiniben mutatta meg testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-orosz-barbara-is-beallt-a-sorba-bikiniben-mutatta-meg-testet-foto.htmlOrosz Barbara eddig csak ruhában mutatta meg darázsderekát, ám ezúttal ő is bikinibe bújt.TV + SztárokOrigoTóth Andi közszemlére tette formás melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-toth-andi-kozszemlere-tette-formas-melleit-foto.htmlTóth Andi ismét megmutatta, mitől döglik a légy: felső helyett egy aprócska textilt viselt.TV + SztárokOrigoVerekedés tört ki Curtis szlovákiai koncertjén: a rapper a színpadról csitította a dulakodókathttp://www.life.hu/sztarok/20180826-verekedes-tort-ki-curtis-szlovakiai-koncertjen-a-rapper-a-szinpadrol-csititotta-a-dulakodokat.htmlCurtis, ahogy azt a Life.hu is megírta, Majka nélküli első koncertjét egy szlovák településen adta a hétvégén. Bár az idő és az időpont nem kedvezett a bulinak és csak kevesen jelentek meg, jó hangulatúra sikerült az este, egy apró verekedést kivéve. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Bestiák egykori szőke dívája, Miss Bee: ceremóniamesterként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-igy-nez-ki-ma-a-bestiak-egykori-szoke-divaja-miss-bee-ceremoniamesterkent-dolgozik.htmlKi ne emlékezne a Bestiák nevű formációra, ahol Miss Bee, Bedhy és Honey feltüzelték a '90-es évek bulijait és férfi szíveit.TV + Sztárok--Berki Krisztián és Pintér Tenya a Nemzeti Lovas Színház színpadon csapott össze: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-berki-krisztian-es-pinter-tenya-a-nemzeti-lovas-szinhaz-szinpadon-csapott-ossze-video.htmlBerki Krisztián és Pintér Tibor összeverekedtek.TV + SztárokOrigoSolti Ádám felfokozott állapotban rántotta el párját a Nyerő Páros műsorban, megbántahttp://www.life.hu/sztarok/20180826-solti-adam-eroszakoskodott-parjaval-a-nyero-paros-cimu-musorban.htmlSolti Ádám és kedvese is láthatóan lesznek majd az RTL celebpár vetélkedőjének második évadában, a Nyerő Párosban. A színész-énekes olyan oldaláról is megmutatkozott, amelyikről nem akart... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.