Majka a Strand Fesztiválon új névvel lépett fel: Majka és a ők lett a formáció neve

Forrás: Insta / Majka -
névváltoztatás Majka Strand Fesztivál Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon jelentette be, hogy Curtisszel nem folytatják tovább, a fiatal rapper drogproblémái miatt. A kovetkező koncerten pedig már új névvel lépett fel az ózdi hős.

Bombaként robbant a hír: Majka megvált Curtistől, amiért a fiatal rapper nem képes letenni a drogokat. Majoros Péter ezt a hírt a SZIN-en jelentette be, miután a rapper annyira rosszul volt az előző nap fogyasztott szertől, hogy mentőt is kellett hozzá hívni. Az ózdi hősnél betelt a pohár és úgy döntött, ezentúl külön utakon folytatja.

Majka Forrás: Insta / Majka

Olyannyira komolyan gondolja ezt, hogy következő koncertjén, a Strand Fesztiválon már új névvel lépett fel:

Majka és a ők

lett a formáció neve, így szlengesen, szándékosan rossz névelővel.

Solti Ádám felfokozott állapotban rántotta el párját a Nyerő Páros műsorban, megbántahttp://www.life.hu/sztarok/20180826-solti-adam-eroszakoskodott-parjaval-a-nyero-paros-cimu-musorban.htmlSolti Ádám és kedvese is láthatóan lesznek majd az RTL celebpár vetélkedőjének második évadában, a Nyerő Párosban. A színész-énekes olyan oldaláról is megmutatkozott, amelyikről nem akart...TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert keményen beszólt Majkának: "nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist"http://www.life.hu/sztarok/20180824-puzser-robert-kemenyen-beszolt-majkanak.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki a véleménycunamiból, amiért Majka a szegedi SZIN-en árulta el: véget ért szakmai kapcsolata Curtisszel, mert a fiatal rapper nem tudja abahagyni kokain használatát. TV + SztárokOrigoVV Mici megmutatta méretes, tangás fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180824-vv-mici-megmutatta-meretes-tangas-feneketvideo.htmlVV Mici imádja magát: erre pedig a legjobb bizonyíték legújabb videója, amin méretes fenekét örökítette meg. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos lánya, Bogi cipőtervező lett: új vállalkozásba kezdett a szépséghttp://www.life.hu/sztarok/20180822-galambos-lajos-lanya-bogi-cipotervezo-lett-uj-vallalkozasba-kezdett-a-szepseg.htmlGalambos Lajos lánya, Bogi nem csak gyönyörű, de ügyes divattervező is...TV + SztárokOrigoNádai Anikó pasival szeflizett: bár csak a karja látszik, elég intimnek tűnik a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-nadai-aniko-pasival-szeflizett-foto.htmlNádai Anikó VV Aurélióval való szakítása óta nem igazán oszt meg intim részleteket magánéletéről. Egészen mostanáig nem is tudtuk, hogy van valakije...TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg Afrikából fogadnak örökbe egy 6 hónapos kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20180820-meghan-hercegne-es-harry-herceg-afrikabol-fogadnak-orokbe-egy-6-honapos-kislanyt.htmlHarry herceg és Meghan hercegné minden erejükkel azon vannak, hogy minél hamarabb kisbabájuk legyen. A saját gyerek mellett azonban egy kis árvát is szeretnének örökbefogadni? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.