Curtis hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től, ezzel most mindenkinek bizonyíthat: elő műsorban kell megmutatni majd ugyanis hétről hétre, hogy mit tud.

Sikerült felborzolnia a kedélyeket Majkának őszinte bejelentésével, miszerint Curtis drogproblémái miatt nem tudnak tovább együtt dolgozni. A rapper azt állítja, társa többször képtelen volt fellépni a színpadra, elkésett és nem tudta elvégezni feladatát. Széki Attila azonban a TV2 által kapott lehetőségnek köszönhetően ősztől bebizonyíthatja, hogy képes a változásra, már amennyiben igazak Majka szavai.

Curtis a TV2 új műsorában bizonyíthatForrás: Instagram/curtis4ker

Curtis ugyanis a TV2 egyik nagyszabású műsorában, a Csak show és más semmiben kapott szerepet, ahol hétről hétre élőben kell megmutatnia, képes új feladatok elvégzésére. Izgatott is a lehetőség miatt. "Hihetetlenül jólesik, hogy ennyi rajongóm és barátom mellettem áll és támogat, nekik szeretnék bizonyítani azzal, hogy teljes erőbedobással készülök majd az élő produkciókra, amelyek komoly testi és szellemi jelenlétet igényelnek. A Csak show és más semmi kiváló lehetőség arra, hogy hétről hétre megmutassam a közönségnek, önállóan is maximálisan helyt tudok állni ezekben a nem mindennapi kihívásokban. A felkérés rögtön megtetszett, olyan ez a műsor, mint egy felnőtt játszótér, ahol újabb hangszereken próbálhatom ki magamat, sokat tanulhatok, anélkül, hogy munkának fognám fel a feladatokat. A tériszonnyal hadilábon állok, de bátran vállalom, hogy leküzdjem a félelmeimet. A labdás-zsonglőrös mutatványokban viszont remélhetőleg otthonosan mozgok majd. Itt különösen nagy hangsúlyt kap a teljesítmény, valamint extra kondíciót igényelnek a produkciók, így a nyári szezon végével ismét aktívan visszatérek az edzőterembe is" - mondta Curtis a Borsnak. Természetesen a botrányról nem akart nyilatkozni. 

A TV2 pedig azt közölte, megbíznak Curtisben, de mint minden élő műsor esetében, természetesen mindig van B tervük. "Curtisszel az elmúlt években több produkcióban is dolgozott már együtt a csatorna. A korábbi műsorokban, valamint a Csak show és más semmi több hónapja tartó előkészületei, próbái során nem volt negatív tapasztalatunk, így jelenleg nem látjuk akadályát a show-ban való szereplésének. Természetesen, mint minden élő show-műsor esetében, most is készülünk tartalékjátékosokkal, így ha valamelyik szereplőnket helyettesíteni kell, arra is fel vagyunk készülve" - mondták.