Fizetése százszorosát kapta egy dolgozó Ausztráliában, nem mindennapi dolgot tett vele

pénz fizetés bank utalás hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adatbeviteli hiba miatt fizetése százszorosát utalták egy Észak-Ausztráliában élő dolgozónak. A férfi hihetetlen dolgot tett, visszautalta az összeget, ami 4 heti utánajárásába került. 

Észak-Ausztrália egy ritkán lakott területén lakik az a dolgozó, akinek fizetése százszorosát utalták ki. A munkás úgy döntött, nem tartja meg a pénzt - írja a BBC.

Ez azonban egyáltalán nem ment neki könnyen, hiszen lakhelye közelében nem igazán vannak bankok, így 4 hetébe telt, mire megszabadult a több mint 90 millió forintnak megfelelő összegtől. Az eset adatbeviteli hiba miatt történt, majd nem vették figyelembe a rendszer által generált hibaüzenetet sem.

A férfi visszautalta a pénzt Forrás: AFP/Philippe Desmazes

Ausztráliában egyébként 2017 júlusa és 2018 januárja között 743 ilyen téves utalás történt, amely 1,2 millió ausztrál dollár veszteséget jelent, hiszen nem mindenki gondolkodott így, mint a férfi.

Egyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esenhttp://www.life.hu/news/20180829-egyetemre-keszult-a-19-eves-lanyt-akit-egy-potkerek-zuzott-ossze-az-m1esen.htmlSzerelme mellett utazott az a 19 éves fiatal lány, akit egy kamion pótkereke zúzott halálra az M1-es autópályán. A lány egy rokona megszólalt a tragédia kapcsán. News--Már tudjuk, meddig tart a jó idő: eső érkezik viharos széllelhttp://www.life.hu/news/20180829-mar-tudjuk-meddig-tart-a-jo-ido-eso-erkezik-viharos-szellel-idojaras.htmlA lehűlés után ismét a napos, kellemes nyái időnek örülhetünk, azonban ez nem lesz sokáig így. Már csak két napunk maradt.News--Homofób zaklatások miatt öngyilkos lett egy 9 éves denveri kisfiúhttp://www.life.hu/news/20180828-homofob-zaklatasok-miatt-ongyilkos-lett-egy-9-eves-denveri-kisfiu.htmlA denveri Coloradóban öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú, miután homofób támadások áldozatává vált az iskolában. NewsOrigoNégy méteres szörnyet, óriási kalmárt sodort a partra az áramlat: búvárok találtak a tetemére - fotóhttp://www.life.hu/news/20180828-negy-meteres-szornyet-sodort-a-partra-az-aramlat-buvarok-talaltak-a-tetemere-foto.html4,5 méter hosszú óriáskalmárt sodort a partra a víz, amire búvárok találtak rá az új-zélandi Wellington közelében. NewsOrigoPár napra visszatért a nyár: már látszik, meddig maradhttp://www.life.hu/news/20180828-par-napra-visszatert-a-nyar-mar-latszik-meddig-marad.htmlPár napig élvezhetjük a napos, meleg időt, pénteken azonban várhatóan újabb hidegfront éri el térségünket. News--Luxusterepjáróval hagyta el a börtönt Eva Rezesováhttp://www.life.hu/news/20180828-luxusterepjaroval-hagyta-el-a-bortont-eva-rezesova.htmlBüntetése kétharmadánál, 6 év után szabadulhatott kedden a halálos balesetet okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesová. Édesanyja és kisebbik lánya luxusterepjáróval jött érte. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.