Katalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemen

"Forrás: AFP/Leon Neal " -
ivás klub alkohol Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. 

Katalin hercegnének volt egy vadabb oldala is, és ezt meg is mutatta, de persze csak azelőtt, hogy hivatalosan a királyi család tagjává vált volna. Az egyetemen volt ideje kiélnie magát, és meg is tette. Női ivóklubot alapított például, ugyanis rendkívül zavarta őt, hogy az előkelőségek körében ez a férfiak kiváltsága, ahonnan a nők ki vannak tiltva. Azt viszont ne gondoljuk, hogy a hercegné naphosszat a klubjában ücsörögve részegedett le, a források szerint soha nem látták őt ittasan – írja a The Sun.

Katalin hercegné ivóklubot alapított az egyetemen "Forrás: AFP/Leon Neal "
Leányfalvi Vanessza szépségkirálynő lehet Szalai Ádám új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-leanyfalvi-vanessza-szepsegkiralyno-lehet-szalai-adam-focista-uj-parja.htmlTegnap megírtuk, hogy szakított német barátnőjével Szalai Ádám, ma pedig az is kiderült, ki az a szépségkirálynő, akivel összejött. TV + SztárokOrigoSztárok, akik hihetetlenül korán vesztették el szüzességüket: Steven Tyler 7 éves volt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180829-sztarok-akik-hihetetlenul-koran-vesztettek-el-szuzesseguket-steven-tyler-7-eves-volt.htmlA szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. TV + SztárokOrigoHatalmas szülinapi ünnepsége volt Buli Dorinának: 100 fős mulatságot rendeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-hatalmas-szulinapi-unnepsege-volt-buli-dorinanak.htmlVolt buli, buli Dorina születésnapján! A 14 éves lány ünnepségén legalább százan voltak. TV + SztárokOrigoEzzel foglalkozik most a legendás tévébemondó, Bay Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180829-ezzel-foglalkozik-most-a-legendas-tevebemondo-bay-eva.htmlHosszú-hosszú évekig láthatták a tévénézők a képernyőn Bay Évát, aki most a TV2 főzős műsorában tért vissza. TV + Sztárok--Kiderült: Fülöp herceg a legnépszerűbb a brit királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-fulop-herceg-a-legnepszerubb-a-brit-kiralyi-csaladban.htmlA korona című sorozat sztárja, Matt Smith elárulta, ki örvend a legnagyobb népszerűségnek a brit királyi családban. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Szerencsekerék egykori háziasszonya, Prokopp Dóra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-igy-nez-ki-most-a-szerencsekerek-egykori-haziasszonya-prokopp-dora.htmlNagy népszerűségnek örvendett egykor Prokopp Dóra, akit a Szerencsekerékben ismerhettek meg a nézők, de már régóta nincs képernyőn. Így néz ki most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.