Balázs Klári arról beszélt egy interjúban, hogy soha nem felejti el, honnan jött és a mai napig megbecsüli a pénzt.

Balázs Klári elárulta, gyermekkorában sokat nélkülözött. Ma már Korda Györggyel együtt stabil az anyagi helyzetük, de ugyanúgy megbecsüli a pénzt, mint régebben

Az csak látszat, hogy nálunk könnyen jön a pénz! De nem akarok panaszkodni. Az a fontos, hogy a megkeresett pénzt nem kell azonnal elkölteni. Mind a mai napig, ha veszek valamit, ott van a kérdés a fejemben: kell vagy nem. Például a ruhákkal is így vagyok. Átgondolom mindig, persze nyilván van, hogy én is elcsábulok egy szép ingre. Viszont ezek picit sem horrorisztikus tételek" – mesélte az ACNewsnak.

Balázs Klári a mai napig megbecsüli a pénztForrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Az énekesnő beszélt arról is, hogy az anyagi biztonság nem minden, nagyon fontos, hogy az ember mellett legyen egy társ is.

A gyerekkori nélkülözés rendkívül meghatározó egy ember életében. Soha többé nem szeretnék a nullára kifutni anyagilag! Én pontosan tudom, hogy az milyen. Viszont engem ez a veszély soha nem fog fenyegetni. A tárgyak nem feltétlenül szükségesek a boldog élethez. Ha az ember szorgalmasan és jól dolgozik, és megbecsüli a pénzét, előbb-utóbb lesz szép autója és lakása. Az anyagi biztonság fontos, de nem minden, hiszen úgy gondolom az érzelmi dolgok sem elhanyagolhatók. Nem mindegy, milyen társa van az embernek, milyenek a mindennapjai, és nem utolsósorban az sem, hogy az egészség meglegyen. A pénzt nem lehet az első helyre tenni. Láttam elképesztően gazdag embereket nagyon boldogtalanul, de láttam nagyon szegényeket is, sok gyerekkel, összetartásban, boldogságban."