Majka és Curtis nem lép együtt többet színpadra, ami azt jelenti, hogy Széki Attila komoly bevételtől esik el, de mégsem kell annyira aggódnia. A jogdíjak után szép összeg folyik majd be a számlájára úgy, hogy meg sem kellett mozdulnia.

Köztudomású, hogy Curtisszel a drogproblémái miatt szakított Majka, így a fellépéseken nem vesz részt többé Széki Attila, de a pénz miatt nem kell aggódnia. A jogdíjakból szép kis összeg folyik be hozzá anélkül, hogy megmozdulna. Összesen 11 közös dalhoz segített szöveget írni, de akadnak olyan számok, melyekben zeneszerzőként működött közre. Ezek nagy része olyan slágerek, mint a Belehalok, Nekem ez jár, Elvitted a szívemet, Hatodik emelet, Ezek a lányok és a Füttyös, melyeket Majka nem fog kihagyni koncertjeiről. 

Majka sok pénzt keres majd CurtisnekForrás: Instagram/Curtis4ker

"A szervezőnek kalkulált teher, a szerzőknek viszont aranybánya a telt házas koncertek után járó jogdíj. Mióta a lemezpiac bedőlt, számukra ebben van a pénz, és tegyük hozzá, egy ideje az Artisjus kiváló pénzeket utal" - mondta egy bennfentes a Blikknek. Idén összesen 26 koncertet adtak, ezek között voltak nagy fesztiválok, vidéki sportcsarnokok, és a Budapest Sportarénás fellépés is, amely után 8-9 millió forintos jogdíjat fizethettek be a szervezők, hiszen annál magasabb a jogdíj, minél nagyobb a közönség. A lap számításai szerint az elmúlt évet figyelembe véve, és egy kétmilliós átlagjogdíjjal számolva 5-6 millió is ütheti Curtis markát évente, beleértve a szólófellépéseit, és egyéb lejátszásokat, mondjuk rádiókat vagy éppen zenegépet.