Novák Éva karaktere visszatér a Barátok köztbe

Forrás: Turista Magazin -
Barátok közt visszatérés Csapó Virág Novák Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub nagy meglepetéseket tartogat a Barátok közt rajongóinak! Több régi szereplő is visszatér, köztük Novák Éva. 

A Barátok közt idén elkényezteti a rajongókat, ugyanis több régi szereplő is visszatér a sorozatba. Magdi Anyus ismét feltűnik, de Berényi Claudiát is viszontláthatjuk, és itt még nincs vége. Mellettük újra színre lép a botrányokkal teli karakán karakter, Novák Éva is, vagyis Novák Laci egykori felesége, akit Csapó Virág színésznő alakított. Ő 15 év után tér vissza néhány rész erejéig.

Novák Éva karaktere visszatér a Barátok köztbe Forrás: RTL Klub

Első nap kicsit izgultam" – mesélte a Fókusznak a színésznő. „De jó volt nagyon" – tette hozzá. „Mondtam a fiúknak, hogy mindenki ugyanazt a hajfestéket használja, mert mindenki ősz lett azalatt a 15 év alatt, de a mosolyuk, a kedvességük nem változott" – mondta Virág, aki 2003-ban távozott a sorozatból. Visszatérése nem csak egy kellemes látogatás lesz, karaktere összekuszálja majd a szálakat.

Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni estek ki elsőként a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-delhusa-gjon-es-parja-molnar-fanni-estek-ki-elsokent-a-nyero-parosbol.htmlAhogy telnek a napok, úgy fogyatkoznak a nyerő párosok az RTL Klub műsorában. A szereplők elsőként Delhusa Gjont és Fannit szavazták ki a versenyből. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa másodikként esett ki a MasterChef VIP-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-demcsak-zsuzsa-masodikkent-esett-ki-a-masterchef-vipbol.htmlDemcsák Zsuzsa ugyan gyakran főz, teljesítménye mégsem volt elegendő a MAsterChef VIP műsorában. Alig tért vissza a képernyőre, máris távozott. TV + SztárokOrigoCurtis a jogdíjakból sok pénzt keres majd otthon ülve ishttp://www.life.hu/sztarok/20180830-curtis-a-jogdijakbol-sok-penzt-keres-majd-otthon-ulve-is.htmlMajka és Curtis nem lép együtt többet színpadra, ami azt jelenti, hogy Széki Attila komoly bevételtől esik el, de mégsem kell annyira aggódnia. A jogdíjak után szép összeg folyik majd be a számlájára úgy, hogy meg sem kellett mozdulnia. TV + SztárokOrigoGáspár Bea élő bejelentkezésében mesélte el: hitegette majd átverte őt az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-gaspar-bea-elo-bejelentkezeseben-meselte-el-hitegette-majd-atverte-ot-az-rtl-klub.htmlGáspár Bea a Konyhafőnök előző évadában zsűriként is szerepelt, miután az első szériát megnyerte. A műsor után biztosították a sztármamit, hogy a következő forgatáson is számítanak rá, nem így lett...TV + SztárokOrigoHosszú Kainka és Dudás Ádám újra együtt van: megszólalt egy ismerőshttp://www.life.hu/sztarok/20180830-hosszu-kainka-es-dudas-adam-ujra-egyutt-van-megszolalt-egy-ismeros.htmlHosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie... TV + SztárokOrigoGeorge Clooney és Amal lesznek Harry és Meghan gyermekének keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20180829-george-clooney-es-amal-lesznek-harry-es-meghan-gyermekenek-keresztszulei.htmlUgyan még gyermeknek híre sincs, Meghan és Harry azt már eldöntötték, kiket kérnek majd fel keresztszülőknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.