Nyerő páros szexi szépségkirálynő Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pucér fotót posztolt Dobó Ágiról a kedvese, Kis Csaba.

A Nyerő Páros legutóbbi részében kisebb feszültséget okozott, amikor arra a kérdésre, hogy ki a legszexibb híresség, Kis Csaba nem azt válaszolta, hogy a párja, Dobó Ági, hanem azt, hogy Palvin Barbi.

A férfi most a közösségi oldalán adott magyarázatot a történtekre, azt írta, csak Ági fejével próbált gondolkodni a válaszadás során.

Hogy bizonyítsa, számára valóban a kedvese a legszexibb a világon, egy meztelen fotót is megosztott a szépségkirálynőről.

Így él most Fábián Éva, a Neoton Família egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180831-igy-el-most-fabian-eva-a-neoton-familia-egykori-enekesnoje.htmlA Neoton Família énekesnőjeként ismerhette meg az ország Fábián Évát, akinek ugyan már nincs annyi fellépése, mint egykor, de egyáltalán nem unatkozik. TV + Sztárok--Sztárok, akiket terhesen csalt meg a párjuk: Heidi Klum és Mel B is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-sztarok-akiket-terhesen-csalt-meg-a-parjuk-heidi-klum-es-mel-b-is-igy-jart.htmlA hűtlenség soha nincs rendben, hiszen nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, ha egyáltalán lehet. nem könnyű feladat ez akkor sem, ha csak ketten érintettek, de még ennél is rosszabb az, ha valaki az éppen várandós feleségét csalja meg. Íme, néhány sztáranya, akikhez várnadósan sem volt hűséges a párjuk. TV + SztárokThinkstockKefírék nem hagyták aludni Tokár Tomiékat a Nyerő párosban, összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-kefirek-nem-hagytak-aludni-tokar-tomiekat-a-nyero-parosban-osszevesztek.htmlHajnali 3 órakor költözött be szobájába a Nyerő páros című műsorban Kefír és párja, Mihalyi Mariann, ezzel pedig igencsak felbosszantották Tokár Tomit és Kovács Dorottyát. A két páros reggel egymásnak esett. TV + Sztárok--Úgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ugy-tunik-sarka-kata-nevet-valtoztatott.htmlA szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó? TV + SztárokOrigoRózsaszínre festette kutyája farkát Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-rozsaszinre-festette-kutyaja-farkat-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla rózsaszínre festette kutyája farkát, erről fotót is mutatott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoZimány Linda lábai közé vette a boxzsákot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zimany-linda-labai-koze-vette-a-boxzsakot.htmlA sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.