Bruno Mars elengedte magát, pocakot növesztett

Forrás: Live Nation -
Bruno Mars alak pocak hízás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Burno Mars hangjáért, hanem testéért is rajonganak a nők, ám most olyan fotó készült róla, amellyel biztosan meglepte rajongóit. Az énekes ugyanis pocakot növesztett. 

Egy kis pihenésre indult Mexikóban Bruno Mars a 24K Magic World Tour világturnéja közben. A világhírű énekessel tartott modell kedvese, Jessica Caban is - írja a Dailymail.

Mars egy rikító színű úszónadrágban élvezte a napsütést, nem csoda, ha egy kis nyugalomra vágytak, hiszen nem sok idejük maradt a következő, szeptember 7-i denveri koncertig. Az énekesen azonban nemcsak fürdőnadrágja volt feltűnő, hanem pocakja is. Nem a megszokott, kisportolt Bruno Mars mutatkozott a strandon, ugyanis kissé kikerekedett.

Ha szeretnéd megnézni a Mexikóban készült képeket, kattints ide!

Bruno Mars pocakot növesztett Forrás: Live Nation

Tóth Andi melleiért megőrülnek a pasik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-toth-andi-melleiert-megorulnek-a-pasik.htmlTóth Andi ismét egy merész fotót mutatott magáról: formás idomait egy aprócska felső takarja. TV + SztárokOrigoZimány Linda lábai közé vette a boxzsákot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zimany-linda-labai-koze-vette-a-boxzsakot.htmlA sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog. TV + Sztárok--Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal vádolja egy fiatal színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-gerard-depardieu-t-nemi-eroszakkal-vadolja-egy-fiatal-szineszno.htmlBírósági források szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő Gérard Depardieu-t. A színész tagad. TV + Sztárok--Zsidró Tamás esett ki a MasterChef VIP negyedik adásából: Szabó Dóra megsiratta játékos társát - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zsidro-tamas-esett-ki-a-master-chef-vip-negyedik-adasabol.htmlA MasterChef VIP negyedik adásának végén Zsidró Tamás bizonyult a leggyengébbnek, neki kellett elhagynia a gasztroversenyt.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra nem szereti magát visszanézni: folyton talál hibát a munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ordog-nora-nem-szereti-magat-visszanezni-folyton-talal-hibat-a-munkajaban.htmlÖrdög Nóra az ország egyik legszebb és legtehetségesebb műsorvezetőnője. Az RTL Klub után a TV2 is rá bízza a legnagyobb produkciók háziasszonyi szerepét. Ezúttal a Master Chef VIP-ban bizonyítja tehetségét, ahol sztárok mérik össze főzőtudásukat. Bár Nóri 17 éve a szakmában van, egy valamit nem tud megszokni: nem szereti visszanézni saját magát. TV + SztárokOrigoMegjelent a reklámfilm, amelyben Akon Vasvári Viviennel szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-megjelent-a-reklamfilm-amelyben-akon-vasvari-viviennel-szerepel.htmlElkészült az a reklámfilm, amelyben Luxus Vivien Akonnal játssza a főszerepet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.