Így él most Fábián Éva, a Neoton Família egykori énekesnője

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
utazás énekesnő Fábián Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton Família énekesnőjeként ismerhette meg az ország Fábián Évát, akinek ugyan már nincs annyi fellépése, mint egykor, de egyáltalán nem unatkozik. 

A Neoton Família énekesnőjeként ismerhette meg az ország Fábián Évát, akinek ugyan már nincs annyi fellépése, mint egykor, de egyáltalán nem unatkozik. Várja, hogy lánya mikor jaándékozza már meg unokával, de addig is van dolga.

Így él most Fábián Éva Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Van sok munkám, ezért nem a nagymamaság körül forognak a gondolataim, de ha jön a baba, természetesen én itt leszek. Nagyon szeretek utazni, legszívesebben Ázsiába, mert szeretem az ottani emberek őszinte mosolyát, másfajta értékrendjét. Azonosulok a buddhizmus elveivel is" - árulta el a Best Magazinnak Éva, de persze a karrierjét sem hanyagolja el. "Szerencsére most is rengeteg koncertem van, külföldön is, és készülök egy új albummal" - tette hozzá Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.