Hajnali 3 órakor költözött be szobájába a Nyerő páros című műsorban Kefír és párja, Mihalyi Mariann, ezzel pedig igencsak felbosszantották Tokár Tomit és Kovács Dorottyát. A két páros reggel egymásnak esett. 

"Én soha senkivel nem konfrontálódom az életben, nem szoktam veszekedni, nem szoktam senkinek semmi miatt szólni, de van egy pont, amikor hajnali 3-kor arra kelek, hogy fel-alá rohangál valaki, üvöltözik, és 5 óráig azt hallom, hogy hangosan beszélget, akkor én azt érzem, hogy a másik emberre egyáltalán nincs tekintettel" - mondta a Nyerő páros című műsor csütörtöki adásában Tokár Tamás Kefírnek és párjának, Mihalyi Mariannak. 

Kefírék ugyanis a hajnali órákat ítélték meg a legalkalmasabbnak arra, hogy beköltözzenek szobájukba ezzel felébresztve szomszédaikat, Tokár Tamást és Kovács Dorottyát. Mint kiderült, a két páros életmódja teljesen különbözik egymástól. Kefír szerint a zajongás nem volt szándékos, csupán eddig húzodott a költözés. 

"Nem tudok bejönni este 11-kor és elaludni, én nem tudom megcsinálni" - mondta Mihalyi Mariann. "Én hajnal 3-kor szoktam otthon is lezuhanyozni, 4-kor szépen lefekszem az ágyba, bekapcsolom a tévét, nekünk ez így alakult ki" - folytatta Kefír párja. Tokár Tomi még próbálta őket győzködni a toleranciáról, ám a két pár nem jutott dűlőre egymással.