Ördög Nóra az ország egyik legszebb és legtehetségesebb műsorvezetőnője. Az RTL Klub után a TV2 is rá bízza a legnagyobb produkciók háziasszonyi szerepét. Ezúttal a Master Chef VIP-ban bizonyítja tehetségét, ahol sztárok mérik össze főzőtudásukat. Bár Nóri 17 éve a szakmában van, egy valamit nem tud megszokni: nem szereti visszanézni saját magát.

A csinos műsorvezetőnő elárulta, hogy nem szereti visszanézni magát az adások után, mert mindig talál valamit, amit jobban kellett volna csinálnia. 

Ördög Nóra Nóri story-gála 2018Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem szeretem magam visszanézni az adásokban, mert én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa. Visszanézve sokszor érzem, hogy valami nem volt úgy jó, ezt-azt másképp kellett volna csinálnom vagy mondanom abban a helyzetben. Tulajdonképpen mindig akad valami, amit utólag korrigálnék. Nem tagadom, ennyi év után sem tudom megszokni, de szerintem az jót jelent, ha az emberben van egyfajta drukk. Nem szeretném rutinból csinálni a tévézést, s nem hiszem, hogy valaha leszoknék saját magam kritizálásáról" - mesélte Nóri a Blikknek.