Tovább folyik a nyomozás az eltűnt villanyszerelők ügyében, É. Imre gyanúsítottat továbbra sem engedték szabadon. Most az is kiderült, nemcsak a villanyszerelők, de a férfi szomszédja is eltűnt. 

Mi is többször beszámoltunk Mácsik Zoltán villanyszerelő eltűnéséről, akinek megtalálásra családja is szervezett kutatócsapatokat. Nem ő volt az első villanyszerelő, aki Mosonmagyaróvár környékén eltűnt, mindegyik férfit, É. Imréhez kötötték, akit a rendőrség letartóztatott. 

Most a Bors azt is kiderítette, hogy a gyanúsított szomszédja, Zsuzsa is eltűnt. A nő egy rozoga házban élt, ami nemrégiben leégett, azóta autójában húzta meg magát, majd nyoma veszett. A Győri Rendőrkapitányság 3 hónappal az eltűnése után adott ki körözést. "A helyiek beszámolója szerint É. Imre rengeteg telket megvásárolt a közelben, amiket egybenyitott. Hatalmas kerítést húzott köré, s rendszeresen hordott oda lomot, gödröket ásott, és égetett is. Az óriási füstfelhő és az orrfacsaró bűz miatt a közelben élők többször panaszkodtak rá, még az önkormányzat is foglalkozott az üggyel" - írja a Bors. 

Már négy villanyszerelő tűnt el Mosonmagyaróvár környékéről hasonló körülmények között, Mácsik Zoltán az egyikükForrás: RTL Klub

A lap utólérte az asszony lányát, aki jelentette édesanyja eltűnését. Kizártnak tartja, hogy anyja anélkül utazott volna el, hogy szól. Az É. Imrét védő dr. Bagó Ottó úgy azt mondta a lap megkeresésére, hogy rengeteg eltűnt személy van a megyében, nem hinné, hogy ügyfelének ehhez köze lenne.