Bódi Sylvi eltávolodott a közösségi médiától, most újra jelentkezett

Anglia Bódi Sylvi utazás tengerpart elvonulás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebbet akar mutatni magából a közösségi médiában Bódi Sylvi, aki most újra jelentkezett Instagram-oldalán. Megmutatta követőinek, hova utazott. 

"Kevesebbet fogok jelen lenni a közösségi médiás fórumaimon. Miért teszem ezt? Mert ez nekem jó" - írta nemrégiben Instagram-oldalán Bódi Sylvi, aki azóta valóban alig jelentkezik közösségi oldalán. Korábban számos fotón mutatta be rajongóinak, hogyan telnek mindennapjai.

Most azonban újra hírt adott magáról, megmutatta hova utazott. A modell Angliában pihen, Porthcurnoban.

"Ez szerelem volt elsö látásra, ami azóta is tart. Nem bírok betelni az itt látott csodálatos tengerpartok látványával..." - írta feltöltött gyönyörű fotóihoz Bódi Sylvi.

Visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoFeljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigoMeglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-meglepetes-utra-vitte-szerelme-curtist-a-rapper-erzeseirol-vallott.htmlCurtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoEzek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Diplomás nő lesz Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diplomas-no-lesz-gaspar-evelin-buszke-nagyszuleivel-fotoztak.htmlBüszke az egész Gáspár család Evelinre, hiszen nemsokára a kezébe foghatja a diplomáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.