Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongók

futball Videoton foci Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline.

Mégsem lett a Vidié Dzsudzsák Balázs, ugyanis tegnap éjfélig nem jelent meg a neve az Európa Liga főtábláján szereplő magyar csapat játékoslistájában. A lap arról ír, hogy az üzlet azért sem jöhetett létre, mert Dzsudzsák havi 23 millió forintos fizetési igényt nyújtott be, mindeközben pedig befutott hozzá egy újabb arab ajánlat is.

Pirner Alma tűsarkúban, szűk ruhában pakol gyermeke utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-pirner-alma-tusarkuban-szuk-ruhaban-pakol-gyermekei-utan.htmlÓvodába ment Pirner Alma gyermeke. Az egzotikus tánc világbajnoka azt akarta megmutatni követőinek, hogy így már ő pakol a kicsi után, ám a kép nem sikerült túl életszerűre. TV + Sztárok--Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-felszedett-kiloi-miatt-tamadjak-a-kommentelok-a-varandos-kulcsar-edinat.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee koncertjén nem lép fel Majka & Curtis, csak az egyikükhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ganxsta-zolee-koncertjen-nem-lep-fel-majka-curtis-csak-az-egyikuk.htmlA Maka & Curtis duóval lépett volna fel Ganxsta Zolee a Budapest parkban. Ám dönteniük kellett, hogy melyik tagját választják a drogbotrány miatt szétszakadt zenakarnak. TV + SztárokOrigoBradley Cooper Lady Gagáról: "Teljesen beleszerettem a szemeibe"http://www.life.hu/sztarok/20180903-bradley-cooper-lady-gagarol-teljesen-beleszerettem-a-szemeibe.htmlBradley Coopert a közös forgatások során teljesen elvarázsolta Lady Gaga: nem győzi dicsérni kolléganőjét. TV + Sztárok--Koroknyai Virág az ágyból posztolt fotót, megmutatta, hogyan kezdi a hétfőthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-koroknyai-virag-az-agybol-posztolt-fotot-megmutatta-hogyan-kezdi-a-hetfot.htmlA legtöbb embernek nehezére esik hétfőn kikelni az ágyból és maga mögött hagyni a hétvégét, nincs ezzel máshogy Koroknyai Virág szépségkirálynő sem. Az ágyból posztolt hétfő reggeli fotókat. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: Szandi elefántháton vonulthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-csak-show-es-mas-semmi-szandi-elefanthaton-vonult.htmlLassan minden szereplőről lehull a lepel a Csak show és más semmiben: a következő szereplő Szandi, aki elefántháton mutatja meg, mire képes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.