Hiába ismerik őket sokan, elszigetelten és magányosan élnek, és hiába van párkapcsolatuk, akkor is egyedül vannak: az ismert emberek élete sok esetben ilyen, így nem csoda, ha azzal az emberrel alakítanak ki intim viszonyt, aki ott van mellettük, az erős férfival, aki képes őket megvédeni, vagyis a testőrükkel. Nem egy példát láthattunk már erre, íme, néhány sztár, akinek volt kapcsolata őrzőjével.

Marla Maples

Marla Maples""

A színésznő talán akkor vált a legismertebbé, amikor kiderült, hogy intim viszonyt folytat ki akkori férje, vagyis Donald Trump testőrével. Marla állítólag nagyon erőszakosan közeledett Spencer Wagner felé, legalábbis erről vallott később a férfi egykori felesége. "A férjem azt mesélte, megpróbálta őt behúzni az egyik hálószobába" - mondta a néhai testőr neje. A párost egyszer rajta is kapták az arra járőröző rendőrök, és bár mindent tagadtak, Spencert végül elbocsátották.

Diana

DianaForrás: Getty Images/Georges De Keerle

A hercegné életében és szívében sok ember helyet kapott, de közülük csak egyetlen egyet szeretett teljes szívéből, ám soha nem nevezte meg név szerint az illetőt. Azt viszont bevallotta, hogy a biztonsági személyzetének tagjáról volt szó. "Mélyen beleszerettem valakibe, aki a biztonsági személyzetemben dolgozott, de kirúgták és megölték" - mondta egykor Diana, így pedig nem nehéz kitalálni, hogy kiről is lehetett szó: Barry Mannakee-ről beszélt, aki egy motorbalesetben hunyt el, de sokan máig megrendezett gyilkosságnak gondolják. 

Heidi Klum

Heidi KlumForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Theo Wargo

Heidi Klum és Seal házasságánál nem tűnt semmi stabilabbnak, 2012-ben mégis szétváltak. mindenkit sokkolt a hír, de hamar kiderült, hogy mi is volt a szakítás oka: Heidi összeszűrte a levet testőrével, Martin Kirstennel, ezt bizonyították a párról Szardínián készült képek is. Seal annyival kommentálta a fotókat, hogy Heiditől többet várt volna, de így legalább mindenki tudja az okokat.