Íme azok a híres nők, akiknek volt viszonyuk testőrükkel: Dianától Heidi Klumig

Diana testőr viszony Heidi Klum Marla Maples
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ismerik őket sokan, elszigetelten és magányosan élnek, és hiába van párkapcsolatuk, akkor is egyedül vannak: az ismert emberek élete sok esetben ilyen, így nem csoda, ha azzal az emberrel alakítanak ki intim viszonyt, aki ott van mellettük, az erős férfival, aki képes őket megvédeni, vagyis a testőrükkel. Nem egy példát láthattunk már erre, íme, néhány sztár, akinek volt kapcsolata őrzőjével.

Marla Maples

Marla Maples ""

A színésznő talán akkor vált a legismertebbé, amikor kiderült, hogy intim viszonyt folytat ki akkori férje, vagyis Donald Trump testőrével. Marla állítólag nagyon erőszakosan közeledett Spencer Wagner felé, legalábbis erről vallott később a férfi egykori felesége. "A férjem azt mesélte, megpróbálta őt behúzni az egyik hálószobába" - mondta a néhai testőr neje. A párost egyszer rajta is kapták az arra járőröző rendőrök, és bár mindent tagadtak, Spencert végül elbocsátották.

Diana

Diana Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

A hercegné életében és szívében sok ember helyet kapott, de közülük csak egyetlen egyet szeretett teljes szívéből, ám soha nem nevezte meg név szerint az illetőt. Azt viszont bevallotta, hogy a biztonsági személyzetének tagjáról volt szó. "Mélyen beleszerettem valakibe, aki a biztonsági személyzetemben dolgozott, de kirúgták és megölték" - mondta egykor Diana, így pedig nem nehéz kitalálni, hogy kiről is lehetett szó: Barry Mannakee-ről beszélt, aki egy motorbalesetben hunyt el, de sokan máig megrendezett gyilkosságnak gondolják.

Heidi Klum

Heidi Klum Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Theo Wargo

Heidi Klum és Seal házasságánál nem tűnt semmi stabilabbnak, 2012-ben mégis szétváltak. mindenkit sokkolt a hír, de hamar kiderült, hogy mi is volt a szakítás oka: Heidi összeszűrte a levet testőrével, Martin Kirstennel, ezt bizonyították a párról Szardínián készült képek is. Seal annyival kommentálta a fotókat, hogy Heiditől többet várt volna, de így legalább mindenki tudja az okokat.

Dögös fotókkal lepte meg rajongóit Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-dogos-fotokkal-lepte-meg-rajongoit-ada-pinter-adrienn.htmlMég a rajongói sem ismertek rá Adára, aki elképesztően dögös fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoBrad Pitt teljesen belezúgott Margot Robbie-bahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-brad-pitt-teljesen-belezugott-margot-robbieba.htmlA hírek szerint a közös forgatás során belezúgott kolléganőjébe, Margot Robbie-ba Brad Pitt. Csupán az a probléma, hogy a színésznő boldog házasságban él férjével... TV + Sztárok--Victoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Bemutatjuk az ázsiai elit luxuséletét: így élnek ott a milliárdosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-bemutatjuk-az-azsiai-elit-luxuseletet-igy-elnek-ott-a-milliardosok.htmlLuxusnyaralások, magánrepülők, tervezői ruhák tömkelege: ilyen élet jutott az ázsiai milliárdosoknak, akik Instagram-oldalon szívesen nyújtanak betekintést mindennapjaikba. Íme, a legnépszerűbb gazdagok. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békénhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-weisz-fanni-uzent-edesanyjanak-kerte-hogy-hagyja-ot-beken.htmlWeisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. TV + Sztárok--Shauna Sexton modellt vádolják, mert Ben Affleck elvonóra került, megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180904-shauna-sexton-modellt-vadoljak-mert-ben-affleck-elvonora-kerult-megvedte-magat.htmlA playboy-modell, Shauna Sextonnal randevúzott az utóbbi időben Ben Affleck Oscar-díjas színész, akinek nemrégiben meg kellett kezdenie harmadik elvonókúráját alkoholfüggősége miatt. A közösségi médiában a modellt vádolták állapotáért, aki megvédte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.