A playboy-modell, Shauna Sextonnal randevúzott az utóbbi időben Ben Affleck Oscar-díjas színész, akinek nemrégiben meg kellett kezdenie harmadik elvonókúráját alkoholfüggősége miatt. A közösségi médiában a modellt vádolták állapotáért, aki megvédte magát. 

Egy pohár borral látható Instagram-oldalára feltöltött fotóján Shauna Sexton playboy-modell, aki az utóbbi időben Ben Affleckkel randevúzott. Mint ismeretes: az Oscar-díjas színészt harmadik alkalommal szállították elvonóra alkoholfüggősége miatt. Volt felesége, Jennifer Garner sietett a segítségére.

Happy as shit man

shauna sexton (@shaunasexton_) által megosztott bejegyzés,

A modellt egyik követője vádolta meg azzal, hogy Afflecket miatta szállították elvonóra. "Csak remélni tudom, hogy nem ittál vele vagy mellette is" - írta a rosszindulatú kommentelő, aki arról is tudott, hogy korábban már letartóztatták a lányt alkoholos befolyásoltság alatt, amikor még fiatalkorú volt.

Don’t let this picture deceive you, I’ve eaten McDonald’s twice in the past 24 hours.

shauna sexton (@shaunasexton_) által megosztott bejegyzés,

A modell azonban megvédte magát. A Metrocikke szerint leírta, hogy Affleck egy felnőtt ember, aki saját maga felelős a tetteiért. Úgy érzi, nem kellene őt vádolnia tizenéves korában történt botlásaiért. "Szeretek bulizni és a party-kat, mint a legtöbb 22 éves" - írta a modell. Hozzátette: soha nem ivott a színésszel vagy mellette.