Weisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. 

Weisz Fanni édesanyja sűrűn nyilatkozik arról, milyen helyzetben van a lánya, ám a modell nem osztja anyja véleményét. Megelégelte a helyzetet, és tiszta vizet öntött a pohárba a cégével kapcsolatos ügyekben is: leszögezte, nincs adótartozásuk. 

Weisz Fanni üzent édesanyjánakFotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mind hazugság, ami le van írva" – tájékozatta a Mokka nézőit Weisz Fanni a cégével kapcsolatban azokra a vádakra reagálva, miszerint a vállalkozásuk kényszertörlés alatt áll, őt pedig eltiltották a cégalapítástól. Fanni a hírek kikerülése után elment a NAV-hozis ahol kiderült, hogy egy 5000 Ft-os illetéktartozásuk van, ám már azt is rendezték. Weisz Fanni férje elmondta, 3 éve próbálják megszüntetni egyébként a céget. Semmi tartozásunk nincs, soha nem is tartoztunk" – mondta Hajmásy Péter, akiről köztudott, hogy nem ápol jó kapcsolatot az anyósával, ám Weisz Fanni sincs már jóban anyukájával. 

Ha anyu szeret, akkor miért mondja mindenhol, hogy fogyatékos vagyok, buta vagyok, nem tudok semmit kezelni, stb." – panaszolta Weisz Fanni. "Nem is akarok ebbe belemenni, de nagyon félek tőle. Egyszerűen nem fogom fel, hogy a saját anyám ezt megteszi ellenem. Nem tudom, hogy miért csinálja ezt, nem csináltam semmit" - árulta el a modell, és üzent is édesanyjának. Anya, mi a célod? Mit szeretnél tőlem? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? Egy utolsó dolgot mondok: könyörgöm, hagyjál már békén. Minden rendben van. Jól vagyunk, és ennyi" - üzente Fanni.